Fællessang

Torsdag 29. aug. 2024 - 17:00-19:00

Åben øver med Arbejderkoret

Foto 2_Jan Klindt

Arbejderkoret inviterer til åben øve-aften i festsalen

Torsdag 29. august kl. 17-19

Tilmelding ikke nødvendig

Gratis adgang

Kom og syng med fra Arbejdersangbogen, mød koret og mærk sangens sus 🎶.

Vi indbyder til en uforpligtende åben øver med Arbejderkoret. Måske vil du blive bedre til at synge, måske vil du lære de gode gamle arbejdersange, eller måske søger du et nyt sangfællesskab?

Arbejderkoret er et blandet kor med mennesker i alle aldre, der holder af at samles omkring arbejderbevægelsens sange og sangtraditioner. Koret synger i flere stemmer og ledes af den dygtige dirigent David Kosteljanetz. Der er plads til flere i koret og denne aften får du mulighed for at se, om det kunne være noget for dig at synge med!

 ”Sangens magt er så stor, den tolker hvad i hjertet bor”

– citat fra en fanen fra fanen for Arbejdsmændenes Sangkor for Hær og Flåde af 1899

Om Arbejderkoret

I forbindelse med Arbejderbevægelsens 150-års jubilæum i 2021, blev Arbejdermuseets Festsal renoveret og Kunstnerkollektivet Vontrapp lavede en lys- og lydinstallation i festsalen, der hver dag strømmer gennem Arbejdermuseet.  Til installationen blev der indsunget 19 arbejdersange med hjælp fra interesserede mænd og kvinder, der gennem facebook havde tilmeldt sig en sangprøve.

Da installationen var færdig, havde flere fra koret lyst til at fortsætte, og de enedes om at etablere Arbejderkoret. Koret er nu vokset til ca. 30 mænd og kvinder i alle aldre. Koret har efterhånden opbygget et flot repertoire af flerstemmige arbejdersange og optræder ved forskellige lejligheder i og udenfor Arbejdermuseet.

Arbejderkoret øver på ugentlig basis om torsdagen kl. 17-19 på Frederiksberg.

Læs mere om koret på deres facebookside.