Udløbet Åbning

24. jun. 2023 - 25. jun. 2023

☀️Åbningsweekend: Børnenes Baggård☀️

Vær med, når vi for første gang slår dørene op for baggården til Børnenes Arbejdermuseum. Her kan I opleve en vaskeægte baggård, som den så ud for arbejderbørn i 1930’erne. Fuld af forbud, uhumske lokummer og sure voksne. Men også med plads til leg og fri fantasi, væk fra pligter og skældud.

baggården-1920×1005

D. 24. og 25. juni 2023 kl. 10 – 17

GRATIS FOR BØRN

BILLET MED RABAT »
.
👉 I åbningsweekenden skruer vi op for baggårdssjov med tøjvask og leg med tønder, margarinelåg og hinkeruder. Måske bliver du mester i at spille terre eller jante eller måske finder I på jeres helt egen leg? Er I heldige, støder I på lirekassemanden, når han kigger forbi baggården og spiller op til baggårdsdans eller får mulighed for at få taget et familiefoto hos kanon-fotografen.

Tegneværksted og Børnenes Arbejdermuseet
👉 I festsalen er der tegneværksted. Her kan I slippe kreativiteten løs, få ram på rotterne og digte lokumspoesi. Og på Børnenes Arbejdermuseum kan I besøge købmanden, tage et job som flaskesorterer på Bryggeriet, gå til pantelåneren med mors frakke, slappe af i arbejderlejligheden og meget mere.

Is og håndmadder
👉 Er I sultne eller trænger I til pause, kan I spise en is, drikke en kold sodavand i Kaffebaren eller købe håndmadder fra Smørrebrødsvognen hos Cafe & Øl-halle. Er I meget sultne, så gå ikke glip af det store smørrebrødsbord i restauranten. Book bord her

Baggården er støttet af A.P. Møller Fonden