Udløbet Åbning

05. maj. 2018 - 06. maj. 2018

Åbningsweekend: Dans, leg og rim med Halfdan

Halfdan_hjemmeside_790x600

Kalder alle danseglade og vrøvlede børn!

Slip kroppen, fantasien og din indre rimsmed fri, når Arbejdermuset inviterer alle børn til en festlig weekend i ordenes verden. Vi har nemlig brug for hjælp til at åbne vores nye udstilling for børn, Rimhelten Halfdan. Både indgang og alle aktiviteter er gratis for børn.


Program for weekenden

Lørdag d. 5. maj
Kl. 10-16: – Udstillingen og værksteder er åbne – gå ombord på osteskipper Ostenfeldts båd, rim med ræven Remse og meget mere. Her er det sjovt at lege med ord.

Kl. 10:30 – Signe Danseglad optæder i Festsalen. Kom forbi til dans og leg i det Halfdanske alfabet-univers. Alle børn og voksne kan være med, når Signe Frydenlund tryller med musik og citroner.

Kl. 11:30 – Højtlæsning på loftet – tag en pause med dejlige rim og maj-drik

Kl. 13:00 – Signe Danseglad optæder i Festsalen. Kom forbi til dans og leg i det Halfdanske alfabet-univers. Alle børn og voksne kan være med, når Signe Frydenlund tryller med musik og citroner.

Kl. 14:30 – Højtlæsning på loftet – tag en pause med dejlige rim og maj-drik

Søndag d. 6. maj
Kl. 10-16 – Udstillingen og værksteder er åbne – gå ombord på osteskipper Ostenfeldts båd, rim med ræven Remse og meget mere. Her er det sjovt at lege med ord.

Kl. 11:30 – Højtlæsning på loftet – tag en pause med dejlige rim og maj-drik

Kl. 13:00 – Anna Spejlæg optræder i Festsalen med sin sangkuffert for alle børn og voksne

Kl. 14:30 – Højtlæsning på loftet – tag en pause med litteratur og maj-drik


image001 kopi
Kom og syng med Anna Spejlæg søndag 6. maj kl 13

Kom og gå på opdagelse i sjove legeinstallationer lavet over Halfdan Rasmussens ABC, skriv jeres egne vrøvlevers i udstillingens værksted og dans Halfdans Rasmussens kendte ABC-rim ind i kroppen, når Signe Danseglad byder op til dans. Halfdan Rasmussen mente, at digte skal synges ind i børnene, og derfor har vi også inviteret Anna Spejlæg til at kigge forbi med sin sangkuffert.

Ordlegene foregår fra kælder til loft, og i vores hyggelige baggård kan I på gammeldags vis, sammenvaske Bennys bukser rene sammen med vaskebjørnene. På vores loftrum vil der være højtlæsning og saftevand. Trænger I til en pause, kan I trække jer tilbage i læsehjørnet, hvor I kan fordybe jer i Halfdan Rasmussens bøger og andre rim- og remsebøger.


Udstillingen er primært for de 4 – 8-årige, men yngre og ældre børn og voksne er også velkomne.

Læs mere om udstillingen 

Læs mere om gratis forløb til børnehaver og 0. klasser

Læs mere om åbningstider og entré