Udløbet Koncert

Mandag 30. okt. 2023 - 20:00-22:00

Arne Würgler 80-års koncert – ekstra koncert


Det begynder med hinanden – Arne Würgler 80 års koncert

30. oktober kl. 20-22 i festsalen. Dørene åbnes kl. 19.30

Køb billet på Billetto

”Røde Wilfreds” far fylder 80 år, og det skal fejres! Kom ind på Arbejdermuseet og lyt til den lyslevende politiske sangs grand old man Arne Würgler.

Wûrgler mener, at ting sker, når man gør noget sammen med andre mennesker. Og derfor er koncerten opkaldt efter hans motto “Det begynder med hinanden”. Den akustiske guitar og den politiske sang er Würglers kampvåben. Siden 1970’erne har Würgler gjort sig bemærket på den politiske venstrefløj både som solist, halvdelen af den populære duo med Benny Holst og en del af kollektivet Agitpop. Og de kreative kræfter har efterladt et massivt spor af sange skrevet om tiden – og til tiden. Ofte med tekster af digteren Jesper Jensen. Samfundet og systemerne er blevet spiddet, mens troen på, at tingene kan ændres til det bedre for flertallet er den røde tråd.

Würgler var i 1973 med til at stifte DJBFA, Danske Jazz, Beat og Folkemusik Autorer. Forbundet blev efter syv års kamp for bedre rettigheder og forhold for jazz og beatmusikere endelig en del af KODA i 1980.

Arne Wurgler Band består af Sine Bach Rüttel, Nils Tuxen, Yasser Pino og Yohan Ramon.

Læs mere om Arne Würgler her Det begynder med hinanden | Arbejderen