Udløbet Familie

Fredag 13. mar. 2020 - 16:00-0:00

AFLYST: Den Lille Kulturnat

børnekulturnat2020

Arrangementet er desværre aflyst på grund af forebyggelse af spredning af Corona-virus.

For andet år i træk kan store og små komme til Den lille Kulturnat d. 13. marts kl. 16-20 på Arbejdermuseet. Kom og få en sjov aften med dans, rock, leg og historie.

Voksne og børn over 12 år skal have armbånd for at være med. Du kan købe armbånd her på museet og  i udvalgte 7-Eleven butikker, og med armbåndet er der fri adgang vores arrangementer. Børn til og med 11 år er gratis og en voksen kan medbringe fire børn på sit armbånd. Armbåndet koster 85 kr., hvis man er fyldt 12 år.

Program 👇🏻


Rock og rul for børn og voksne på Den lille Kulturnat

Snør dine bedste danskesko, sæt håret og dans med. Under det smukke glasloft i festsalen er der blevet danset, længe før dine bedsteforældre blev født. På den Lille Kulturnat får vi brug for både børn og voksne, når vi slår os løs til 1950’ernes rock ‘n’roll sammen med alle tiders danselærer, Signe Danseglad.

Kl. 16.30 & 18.00
Anbefalet alder: 6+

Gå på opdagelse på Børnenes Arbejdermuseum

Hop i arbejderbørnetøjet og ag en tjans hos købmanden. Så kan I måske undgå at skulle pantsætte mors frakke hos pantelåneren dette forår. På fabrikken kan I sortere flaskerne i tårnhøjt tempo – og bagefter tage en slapper hjemme i den lille baggårdslejlighed. Træd også ind i Staunings kontor, hjælp med at passe telefonen på fagforeningskontoret og fyld dukkehusene op med papirdukker, I selv har kreeret. Læs mere om Børnenes Arbejdermuseum

Kl. 16.00 – 20.00
Anbefalet alder: 3+

Lav din egen kludedukke og genbrug aviserne

Brug dine hænder og kreativitet og lad dig inspirere af fortidens arbejderbørn, der skabte deres eget legetøj f.eks. ud fra gamle stofrester og brugte aviser. Lav jeres egne kludedukker eller flet og klip jer en avishat eller en lille kurv. Alle materialer er genbrug, som da mormor og morfar var børn.

Kl. 16.00 – 20.00
Anbefalet alder: 3+

Børneomvisning: På sporet af familien Sørensen

Tag med tilbage til København omkring år 1900, når vi går i fodsporene på arbejderfamilien Sørensen og følger hverdagen for familien med 8 børn i en 2-værelses lejlighed.

Vi smager på fedtemadder, smøger ærmerne op og tar’ fat på havnen. Inden mørket falder på, skal vi have fundet en soveplads til alle familiens børn i. Børneomvisningen varer cirka 45 min.

OBS: Der er et begrænset antal pladser til børneomvisningen. Billetter uddeles efter først til mølle-princippet fra kl. 16.00 i butikken.

Kl. 17.00 & 18.30
Anbefalet alder: 6+