Udløbet Fællessang

Torsdag 05. okt. 2023 - 17:30-19:30

Fællessang og Folkets Køkken: En fane så knitrende rød

Kvindesange_MaltheIvarsson_015

Kom ind til Fællessang og Folkets Køkken til en aften, hvor vi hylder arbejderbevægelsens vigtigste kampvåben og symbol – den røde fane.

Torsdag 5. oktober kl. 17.30-19.30 i festsalen på Arbejdermuseet 
Billet:
170 kr. (Dørene åbnes kl. 17.00) Inkl. Brændende kærlighed m. økobacon, bløde løg, grønkål, svampe & syltede rødbeder. Vegetarversion er også mulig, den skal bestilles på mail til ja@arbejdermuseet.dk senest 6 dage før.

BOOK BILLET »

Den røde fane

Blodrød, flammerød, knitrende rød. Den røde fane er et kært barn i arbejderlyrikken, simpelthen fordi den er symbolet på kampen i sig selv. Fanen er budbringer, omdrejnings- og samlingspunkt. Til denne aften dykker vi ned i nogle af de sange, hvor fanen har spillet hovedrollen. Og ja, vi kommer helt sikkert til at synge: “Når jeg ser et rødt flag smælde.”

Historie og ønskekoncert

Vær med i fællesskabet når vi synger os gennem vores elskede 1987 udgave af Arbejdersangbogen.

I første sæt guides vi igennem kendte og glemte sange krydret med både gode historier og piano af historiker og musikformidler Mikkel Skovgaard.

I aftenens andet sæt er det gæsterne der ønsker frit, hvilke sange der skal synges. Og en lille anekdote om sangene er velkommen!

Folkets Køkken

Når vi har sunget os glade og varme i arbejdernes sangtraditioner serverer Café & Øl-Halle en favorit fra det danske husmandskøkken.