Udløbet Arrangement

Torsdag 21. apr. 2022 - 18:00-20:00

UDSOLGT : Fællessang og Folkets Køkken: John Mogensen

Fællessang_1920x1006 (1)Vær med, når Arbejdermuseet og AOF omdanner festsalen til et stort syngende fællesskab. Vi skal synge sange af John Mogensen og fra Arbejdersangbogen og spise tarteletter med frilandskylling.

Aftenens vært er historiker og musikformidler Mikkel Skovgaard, der tidligere har foldet sangskatten ud gennem podcast og radio hos Højskolerne og på P2 samt til en række fællessangsarrangementer og alsangsforedrag. Du bliver guidet gennem John Mogensens sangunivers, og vi skal synge os ind i de kendte og de glemte sange akkompagneret af klaver.

Pris: 170 kr. + gebyr pr. person inkl. mad.

ARRANGEMENTET ER UDSOLGT

* Har du normalt gratis adgang til  Arbejdermuseet via dit fagforbund  eller fordi du er medlem af Arbejdermuseets Venner, skal du vælge billet med gratis adgang. Du bedes fremvise dokumentation ved ankomst.

Fællessang
At synge sammen fremhæver, det at stå sammen om noget. Derfor har sang ofte en vigtig plads i folkelige bevægelser, det gælder også for arbejderbevægelsen. Der blev sunget til møder, strejker, fejringer, jubilæer, faneindvielser, demonstrationen mm Sangens potentiale som kampmiddel overfor magthavere og autoriteter har givet sangkultur en særlig plads i arbejderbevægelsen. Vi synger fra den 12. udgave af Arbejdersangbogen og fejrer, at det snart er 100 år siden, AOF udgav den første røde sangbog.

Folkets Køkken
Velkommen ved langbordet! Når vi har sunget os glade og varme i arbejdernes sangtraditioner serverer Café & Øl-halle en favorit fra det danske husmandskøkken. Man kan også bestille en lækker vegetarversion.