Udløbet Mad

Onsdag 06. jun. 2018 - 18:00-20:00

Folkets Køkken med Halfdan hygge

Else Pelses Pølseret, langbordshygge og fællessang med Anna Ritsmar. Arbejdermuseet inviterer til Folkets Køkken med Halfdans ABC d. 6. juni.

Mad til folket – uden dikkedarer!

Kom til Folkets Køkken i Café og Ølhalle – Arbejdermuseets hyggelige kælderrestaurant. Folkets Køkken holdes den første onsdag i måneden, hvor vi sammen spiser husmandskost ved langborde og hygger med familie, venner eller folk, vi lærer at kende. Det starter kl. 18.00 og slutter kl. 20.00. Kaffen er på huset, og vi bærer selv vores tallerken ud.

Menuen for onsdag d. 6. juni er Else Pelses Pølseret (med veganske pølser til vegetaren)
Pris: 65,- for voksne og 30,- for børn

Book plads til Folkets køkken direkte her

Læs mere om Folkets Køkken

Syng og leg med Halfdan

Fordi Arbejdermuseet netop har åbnet børneudstillingen Rimhelten Halfdan, er der lidt ekstra for sanserne på menuen til Folkets Køkken 6. juni. Halfdan Rasmussen mente, at digte skal synges ind i børn, og derfor kommer Anna Ritsmar på dagen og synger for på et par af Halfdan Rasmussens kendte børnesange. Stem i og nyd glæden ved fællessang for store og små.

Inden maden er det oplagt at slå et smut forbi udstillingen Rimhelten Halfdan – her kan børnene gå på opdagelse i Halfdan Rasmussens ABC, sejle på osteskipper Ostenfeldts ostebåd, fange Freddy Fræks fiskefrikadeller, plukke tulipaner i tante Tulles tipi og meget mere. Slip den indre rimsmed fri i værkstedet og lav jeres eget seje pop-up-digt. Børn har altid gratis adgang.

Se åbningstider og priser