Fællessang

Torsdag 29. feb. 2024 - 17:30-19:30

Fællessang og Folkets Køkken: Karina Willumsen og Arbejdersangbogen

Mød en af de sjældne nulevende protestsangere, Karina Willumsen til en sangaften om, hvad arbejdersangenes potentialer er og hvilke sange fra Arbejdersangbogen, der har spillet en særlig rolle for hende.

Fællessang_1920x1080

Karina Willumsen og Arbejdersangbogen er udsolgt,

men der er stadig billetter til Fællessang & Folkets Køkken 21. marts, se her »
_________________


Torsdag 29. februar kl. 17.30-19.30 i festsalen på Arbejdermuseet

Billet:
195 kr. (Dørene åbnes kl. 17.30)
Inkl. Brændende kærlighed m. bløde løg, bacon & svampe. Vegetarversion er også mulig, den skal bestilles på mail til ja@arbejdermuseet.dk senest 6 dage før.

Arbejdermuseets sangvært Josefine Albris har sat Willumsen i stævne til at synge os igennem arven fra arbejdernes sangskat og ikke mindst aftrykket fra kvindebevægelsen i 70’erne, som man ikke kan gå udenom i Willumsens eget værk. Som musiker bruger Karina Willumsens sangmediet til at kaste lys over samfundets uretfærdigheder for derigennem forhåbentligt at skabe forandring.  

Historisk input og ønskekoncert 

Vær med i fællesskabet når vi synger os gennem 1987-udgave af Arbejdersangbogen.  I første sæt guides vi igennem kendte og glemte sange krydret med både gode historier og piano. Som altid er historiker og huspianist Mikkel Skovgaard Petersen ved klaveret.  I aftenens andet sæt er det gæsterne der ønsker, hvilke sange fra Arbejdersangbogen, der skal synges. Og en lille anekdote om sangene er velkommen! 

 Folkets Køkken 

Når vi har sunget os glade og varme i arbejdernes sangtraditioner serverer Café & Øl-Halle en favorit fra det danske husmandskøkken.