Udløbet Koncert

Onsdag 02. nov. 2016 - 16:30-17:30

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard: Halfdans Hoved

Kom til Spil Dansk-koncert for børn og voksne og spis aftensmad i Café & Øl-Halle "1892"

I anledning af Spil Dansk-ugen inviterer Arbejdermuseet til koncert for børn og voksne onsdag d. 2. november kl. 16.30-17.30.

Sangerinden Kaya Brüel og guitarist Ole Kibsgaard spiller sange af Halfdan Rasmussen, der sidste år ville være fyldt 100 år, men hvis tekster stadig er nogle af de mest brugte i institutioner og skoler.

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard udgav i 2015 CD’en “Halfdans Hoved” , som indeholder nogle af de bedste og mest kendte sange som Halfdan Rasmussen har skrevet tekster til. Fx “Rapanden Rasmus” som Kayas oldefar Axel Brüel har komponeret melodi til, “Marie Hønen Evigglad” og “Godmorgen sol”. Kaya og Ole spiller et udvalg af Halfdans sange, sange som både unge og gamle kender og elsker.

Koncerten er arrangemeret i samarbejde med Dansk Artistforbund, og der er gratis adgang når entréen til Arbejdermuseet er betalt.

Efter koncerten byder Café & Ølhalle “1892” på aftensmad. Menuen er skipperlabskovs & rødbeder eller vegetar labskovs & rødbeder, og til dessert er der bondepige med slør. Voksen 65,- kr., barn 30,- kr., og hvis du vil være sikker på en plads så husk at booke bord.

 

halfdans-hoved