Udløbet For børn

19. jul. 2017 - 06. aug. 2017

Lad børnene arbejde i ferien

Det er sommerferie - vejret er tvivlsomt. Hvad skal I lave? Hvorfor ikke tage en tur på Arbejdermuseet og lade ungerne tage fat.

På Arbejdermuseet er der i sommerferien hele otte udstillinger at vælge imellem, herunder børnemuseum med legeområde. Men I kan også besøge 50’er kaffebaren, spise medbragt mad i madpakkeområderne, tage på gratis skattejagt, prøve den ny familiequiz og meget mere.

Tag børnene med på Børnenes Arbejdermuseum – her må de røre ved alting! Børnene nyder at lege, at de går på arbejde som bybud, flaskesorterer, købmandsassistent, pantelåner og gårdfejer eller blot hjælper til derhjemme, hvilket var helt normalt for alle børn i starten af 1900-tallet. På den tid var tid til leg en luksus, og arbejde en del af hverdagen for både store og små.

Træd også ind i Staunings kontor, hjælp med at passe telefonen på fagforeningskontoret og fyld dukkehusene op med papirdukker, I selv har kreeret.

Familiequiz og gratis skattejagt
Gå med børnene på gratis skattejagt på museet og deltag i lodtrækningen om fine præmier. For hele familien, et par venner eller en større gruppe, er der mulighed for at teste jeres viden om arbejderbevægelses historie og hverdagslivet i starten af 1900-taller i familiequizzen med 24 spørgsmål, som leder jer rundt i museets faste udstillinger. Quizzen købes i museumsbutikken, koster kr. 20,00 og skal ikke bestilles på forhånd. I får en lille præmie ved afslutning.

Tag madpakken med
Intet arbejdsliv uden madpakke. På Arbejdermuseet kan I nyde jeres medbragte mad i salen eller i gården ved den velkendte tørresnor ved bordene med de rød-hvid-ternede duge.

Børn har altid gratis adgang på Arbejdermuseet. Pris for voksne er 75 kr. – dog gratis entré for medlemmer af en lang række fagforeninger. Der er åbent fra 10-16 hele sommeren dog fra 10-19 om onsdage.

Læs mere om priser og entré her.