Udløbet For børn

13. apr. 2019 - 22. apr. 2019

Leg som i gamle dage i påsken

Arbejdermuseet summer af børneaktiviteter i påsken. Her kan I lege og arbejde som børn for 100 år siden. Entré og alle aktiviteter er gratis for børn.

Børnenes Arbejdermuseum – gratis entré for børn

Hop i arbejderbørnetøjet og se om du kan få arbejde hos købmanden, så kan I måske undgå at skulle pantsætte mors varme frakke hos pantelåneren denne vinter. På fabrikken kan du sortere flaskerne i tårnhøjt tempo – og tage en slapper hjemme i den lille baggårdslejlighed bagefter. Træd også ind i Staunings kontor, hjælp med at passe telefonen på fagforeningskontoret og fyld dukkehusene op med papirdukker, I selv har kreeret. Læs mere om Børnenes Arbejdermuseum

Lav din egen kludedukke og genbrug aviserne

Lav din egen kludedukke, som du kan tage med hjem. Værkstedet findes i den gammeldags skolestue. Alle materialer er genbrug, som da bedsteforældrene var barn –  og gratis.

Brug også dine hænder og kreativitet i særudstillingen Håndens Arbejde. Her kan du flette, krølle og klippe dig til nye kreationer. Fold en avishat, flet en kurv og lav din egen påskepynt i avis. I værkstedet i Håndens Arbejde giver vi gamle aviser nyt liv og (gen)bruger det, vi har.

Fotograf_Mark_Thyrring_2019_abejder_museet_udstilling_print_version (29)

Skattejagt

Gå på oplevelse i museets udstillinger og se om du kan finde de hemmelige steder. Klarer I jagten, er der en lille præmie til børnene.

_MG_0452

Har du glemt madpakken?

I Kaffebaren på første sal tilbyder vi 2 slags håndmadder med 1 kop kaffe/ eller 1 sodavand for den nette sum af 40 kr. Er sulten større, kan I spise smørrebrød lavet på håndværk og traditioner i vores restaurant Café & Ølhalle, som også tilbyder den populære smørrebrødsbuffet d. 18.-20. april og igen d. 22. april. Restauranten er lukket søndag.

Velkommen i påskeferien 13.-22. april på Arbejdermuseet!