Onsdag 12. jun. 2019 - 17:00-18:00

Mød en håndværker: Skiltemaler Jakob Engberg Petersen

Jakob Engberg Petersen foto Sarah Bruthmann

Skiltemalerfaget oplever lige nu en renæssance. Efter at have været dømt næsten dødt pga. nye teknologier og nye fag, så er efterspørgslen på håndmalede skilte med sjæl for opadgående.

Arrangementet er gratis, men der skal betales entré til museet ved ankomst. Billetterne kan bookes via billetto.

Skiltemaler Jakob Engberg

Jakob Engberg er en af de eneste skiltemalere i Danmark, der kan leve af at skabe unikke, håndmalede skilte. I firmaet Copenhagen Signs skaber han skilte på bestilling til resten af verden, der holder øje med ham på hans Instagram-profil. Jakobs passion for faget er gået så vidt, at han er aktuel med bogen ”Danske Skilte”, der fortæller om skiltemalerteknikkens stolte traditioner og viser billeder af store og små skilte fra alle kroge af Danmark.

Tag med på denne håndværkeromvisning i udstillingen Håndens Arbejde og bliv klogere på en håndholdt disciplin, der er på vej til at blive moderne igen. Jakob vil også tage os med ind på museet og fortælle om nogle af udstillingernes historiske skilte.

Arrangementet er støttet af:

NordeaFonden_Logo_Payoff_Black_RGB

Fotograf_Mark_Thyrring_2019_abejder_museet_udstilling_print_version (10)
Fordybelse i særudstillingen Håndens Arbejde.