Udløbet Arrangement

Onsdag 19. sep. 2018 - 16:00-17:00

Morgenforedrag for B-mennesker

....pssst...det begynder kl.16!

Morgenforedrag for B-mennesker_billede_med_tekst_uden_logo (002)

Passer 8-16-arbejde til det moderne liv? Og hvordan trives B-mennesker i hverdags-tyranniet? Onsdag “morgen” d.19. september kl. 16-17 inviterer Arbejdermuseet og Golden Days til morgenarrangement for b-mennesker med forfatter Camilla Kring.

Arrangementet koster 40 kr, billetter købes via billetto.

Hvor meget, hvor og hvornår skal vi arbejde?

Spørgsmålet om arbejdstiden går som et ekko igennem det 20. århundrede. En af Arbejderbevægelsens tidligste mærkesager, var nemlig kampen om døgnets timer, så der udover arbejde blev plads til både søvn samt åndelig og fysisk aktivitet.

8-timers arbejdsdagen blev vedtaget i 1919 af arbejdsmarkedets parter. Konstruktionen var en sejr i kampen om tiden, hvor arbejderne fik deres (fri)tid og arbejdsgiverne deres (arbejds)tid.  Og så passede den perfekt til datidens industrielle arbejde, hvor alle havde ens arbejdstider, fast arbejdssted og samme arbejdsrytme. Men passer 8 – 16 samfundet til nutidens arbejdsmarked? Til fremtidens? Eller skaber det i virkeligheden blot et A-menneske tyranni?

Til arrangementet serveres en kop kaffe og noget lækkert til ganen.

Køb billet på billetto her.

Om Camilla Kring

Camilla Kring er civilingeniør og ph.d. fra Danmarks Tekniske Universitet i balancen mellem arbejdsliv og privatliv. Hun er stifter af B-samfundet, der støtter B-mennesker og med medlemmer i 50 lande  der kæmper for et mere fleksibelt samfund. Hun er indehaver af konsulentvirksomheden Super Navigators ApS, og hun er forfatter til bøgerne ”Livsnavigatøren” (Børsens Forlag 2006), ”Supernavigatør” (Gyldendal Business 2011) og ”Jeg er B-menneske” (Gyldendal, 2015).