15. okt. 2018 - 21. okt. 2018

Murer for en dag – Efterårsferie på Arbejdermuseet

Aktiviteter for børn i efterårsferien

Alle dage fra mandag d. 15. – søndag d. 21. oktober kl.10-16

Hvad drømmer du om at bygge? En borg, en brønd og et baggårdstoilet? Kom i lære som mini-murer på Arbejdermuseet i efterårsferien og slip kreativiteten løs. Huse rejser sig, trapper vokser, og flotte gulve bliver lagt.  Hele familien kan være med til at bygge, for vi murer nemlig med mini-mursten på byggepladsen.

Mini-murerskole

11:00 – 15:00
Lad børnene komme i lære som murer på mini-murerskolen. Lærertiden bliver skudt i gang sammen med de dygtige unge murerlærlinge fra NEXT, der viser ægte murerfærdigheder. Grib murerkasketten og bliv klar til svendeprøve. Børnene skal løse opgaver, hvor både matematisk snilde, præcision, styrke og kreativitet kommer i spil. Når de har lavet deres svendestykke, får de overrakt det eftertragtede svendebrev.

Børn har gratis adgang. Mini-murerskolen med svendeprøve koster 20 kr.
Mini-murerskolen henvender sig særligt til børn fra 5-12 år, men både yngre og ældre børn kan også få sjov ud af både murer-aktiviteterne og på Børnenes Arbejdermuseum

Byvandring

Mandag til fredag kl.14:00 kan hele familien kan gå med og lære mursten at kende på en minibyvandring omkring Rømersgade, hvor vi ser på byen som en murer ser den.

Mini-møbel værksted

Når du er færdig med at bygge, kan du lave kludedukker og mini-møbler af tændstikæsker i den gammeldags skolestue.

Hvis du glemmer madpakken…

Du kan købe en fuld madpakkekuffert til børnene i Kaffebaren på 1. sal. Til de voksne er der Amar’mad eller ostemad til en flad pris på 30 kr. inkl. kaffe.

Café og Ølhalle serverer også frokost for store og små i de historiske kælderlokaler fra mandag til lørdag.

Vi glæder os til efterårsferie i håndværkets tegn!

1200x800_murerforendag

Murer for en dag er støttet af:

NordeaFonden_Logo_Payoff_Black_RGB