Udløbet Arrangement

Mandag 11. feb. 2019 - 10:00-16:00

Murer for en dag – Vinterferie for hele familien

1920×1080

Aktivitet i uge 7 for hele familien – alle dage fra mandag d. 11. – søndag d.17. februar 

Hvad drømmer du om at bygge? En borg, en brønd og et baggårdstoilet? Kom i lære som mini-murer på Arbejdermuseet i vinterferien og slip kreativiteten løs. Huse rejser sig, trapper vokser, og flotte gulve bliver lagt. Hele familien kan være med til at bygge, for vi murer nemlig med mini-mursten på byggepladsen. Der er gratis adgang for børn under 18 år.

Mini-murerskole

Alle dage kl. 11:00 – 15:00

Lad børnene komme i lære som murer på mini-murerskolen. Lærertiden bliver skudt i gang sammen med de dygtige unge murerlærlinge fra NEXT, der viser ægte murerfærdigheder. Grib murerkasketten og bliv klar til svendeprøve. Børnene skal løse opgaver, hvor både matematisk snilde, præcision, styrke og kreativitet kommer i spil. Når de har lavet deres svendestykke, får de overrakt det eftertragtede svendebrev.

Børn har gratis adgang. Mini-murerskolen med svendeprøve koster 20 kr.
Mini-murerskolen henvender sig særligt til børn fra 5-12 år, men både yngre og ældre børn kan også få sjov ud af både murer-aktiviteterne og på Børnenes Arbejdermuseum.

Børnenes Arbejdermuseum

Når du er færdig med at bygge og har fuldendt din læretid som murer, kan du tage et arbejde som bryggeriarbejder eller bybud på Børnenes Arbejdermuseum.

Madpakkekufftert til børn – ostemad til voksne

Som ekstra ferietilbud kan du købe en fuld madpakkekuffert til børnene i 1950’er Kaffebaren på 1. sal. Til de voksne er der Amar’mad eller ostemad til en flad pris på 30 kr. inkl. kaffe.

Smørrebrødsbuffet for hele familien

Café og Ølhalle serverer buffet med små anretninger med børnenes yndlings smørrebrød. Du kan spise lige så meget du vil, og du vælger selv hvor længe du vil sidde til bords.

Pris: 125 kr for voksne/ 65 kr for børn i 1 time og 199 kr for voksne/ 99 kr for børn i 2 timer.

IMG_2202(1)

Murer for en dag er støttet af:

NordeaFonden_Logo_Payoff_Black_RGB