Udløbet Omvisning

Lørdag 02. sep. 2023 - 11:00-12:00

Særomvisning: Forsamlingsbygningen

Kom og oplev festsalen på Arbejdermuseet og hør fortællingen om den danske arbejderbevægelses hus og bygningens nu 144-årige historie.

20211007_ArbejdermuseetFestsal-1920X1005

Med omvisningen kommer I helt tæt på bygningens historie, arkitektur og alle de aktiviteter, der har foregået inden for de historiske vægge. Her summede det af liv fra kalder til kvist, og arbejdernes mødtes på fagforeningskontoerne, til politisk møder, til litteraturkredse, juletræsfester, generalforsamlinger, maskerader og meget mere.

Lørdag 2. september kl. 11-12
115 kr pr. person inkl. entré til museet
Mødested: Arbejdermuseet butik

BOOK BILLET»

Om omvisningen

Arbejdermuseet har til huse i Arbejdernes Forenings- og Forsamlingsbygning fra 1879. Bygget og ejet af arbejderne selv. Verdens næstældste af slagsen. Arbejdernes havde brug for et sted at mødes. Et sted, hvor de kunne organisere sig i kampen for et bedre liv. Et sted, hvor politiet ikke lyttede med.

Omvisningen foregår festsalen, som blev restaureret i 2021. I vil derfor også få baggrundsviden om de arkitektoniske valg i forbindelse med restaureringen og mulighed for at opleve salens enestående lydværks sange og lyd-collager.