Udløbet Fællessang

Torsdag 18. apr. 2024 - 17:30-19:30

Fællessang og Folkets Køkken: Optakt til 1. maj

1. maj står for døren, og det er tid til at pudse dine evner ud i kampdagens klassikere af. Ligesom sidste år har vi inviteret Arbejderkoret til at overtage scenen med deres dirigent og give den los udi flerstemmigheden, mens vi synger med og øver tekster, så vi er klar til at tage på Fælleden den 1. maj.

Fællessang_1920x1080

Torsdag 18. april kl. 17.30-19.30 i festsalen på Arbejdermuseet
Billet:
195 kr. (Dørene åbnes kl. 17.30)
Inkl. Frikadeller & stuvet hvidkål. Vegetarversion er også mulig, den skal bestilles på mail til ja@arbejdermuseet.dk senest 6 dage før.

KØB BILLET »

 

5J7A0715

Den internationale kampdag 1. maj så dagens lys i 1890 og indtil 1919 var kampen dedikeret kravet om 8-timers arbejdsdag. Hvert år blev der skrevet nye sange nogle kampsange, andre forårssange. Mens nogle af dem er blevet de største hits, er andre helt glemt i dag.

Måske kender du allerede Arbejderkoret, for det er dem, du kan høre i lydinstallationen i festsalen. Nu kan du også opleve dem live og for en stund blive en del af et stort korfællesskab, når vi synger sammen og spiser lækre frikadeller med tilbehør. Til denne aften kan du også opleve Arbejderkorets nye dirigent, der sidder bag klaveret hele aftenen. Han hedder David Kosteljanetz.

Historisk input og ønskekoncert 

Vær med i fællesskabet når vi synger os gennem 1987-udgaven af Arbejdersangbogen.  I første sæt guides vi igennem kendte og glemte sange krydret med både gode historier og piano.I aftenens andet sæt er det gæsterne der ønsker, hvilke sange fra Arbejdersangbogen, der skal synges. Og en lille anekdote om sangene er velkommen! 

 Folkets Køkken 

Når vi har sunget os glade og varme i arbejdernes sangtraditioner serverer Café & Øl-Halle en favorit fra det danske husmandskøkken.