Udløbet Familie

08. apr. 2023 - 10. apr. 2023

Protestperleplade workshop

Vær med i protestperleplade workshoppen i påsken med dommeren fra DR’s populære børneprogram KreaKampen og kunstnerkollektiver OEPS.

8. 9 og 10. april, kl 13.30 – 15.00 er der workshop med kunstnerkollektivet OEPS, der har har lavet perle- og graffiti kunst i mere end ti år, og er særlig skarpe til at se de små detaljer i det store billede. OEPS’ perlepladekunst er kendt af mange og pynter rundt omkring på gadehjørner i byer i hele verden – fra Nuuk til New York.

I de 3 workshops vil OEPS fortælle om perleteknikker og hjælpe børnene til at skrive med skygger, designe sit eget tag, og inspirere dem til at udtrykke deres håb for fremtiden og budskab til verden.

Det koster 50 kr. for børn at deltage i en workshop. Workshoppen henvender sig primært til børn i alderen 7 – 12 år (voksne skal betale entré). Reserver en plads i workshoppen her, og køb billet til en voksen.

WORKSHOP BILLETTER

Entré er gratis for børn. Hvis én af de voksne er medlem af et fagforbund med aftale, er der også gratis entré for 1 + 1 voksen. .

Tak til Hama for sponsorat af perler og plader.