Udløbet Familie

03. apr. 2023 - 10. apr. 2023

Påskeferie: Sig det med perler

Vær med vores påske-familieaktivitet: ”Sig det med perler”, og lav din egen protestperleplade. Vi markerer 10-året for lærerlockouten med en udstilling af verdens største lockout-perleplade skabt under konflikten af lærere og børn fra hele landet.

Denne påskeaktivitet er udløbet. Se hvad der sker i Påsken 2024 på Arbejdermuseet her »


Fra  3. – 10. april: Se den 13 meter lange perleplade fra lærerlockouten og lav din egen protestperleplade. Du kan dele dit håb for fremtiden og dit budskab til verden. Bliv inspireret af lockout-perlepladen eller symboler og paroler fra Arbejderbevægelsen. Du kan også give din protestperleplade sin helt egen form. Med kreativiteten som kampvåben er der ingen grænser. Perlepladeværkstedet har åbent fra 10:30 – 16:00.

8. 9. og 10. april, kl 13.30 – 15.00 er der workshop med OEPS, der laver grafitti med perler. Læs om workshoppen her

Læg også vejen forbi vores populære børnemuseum med kostumer, bryggerispil og købmand, hvor man må lege med det hele og samtidig kan opleve, hvordan børn i gamle dage boede. Når I skal hvile fødderne, kan I besøge 50’er kaffebaren, der byder på kiksekage, kakao/kaffe og påskeæg, naturligvis.

Entré er gratis for børn. Hvis én af de voksne er medlem af et fagforbund med aftale, er der også gratis entré for 1 + 1 voksen. Book din billet her med 10% rabat:

BILLETTER
.
Tak til Hama for sponsorat af perler og plader.

Verdens største lockout-perleplade

I påskeferien markerer vi, at det præcis er 10 år siden, at 69.000 lærere blev lockoutet i en af danmarkshistoriens største arbejdskonflikter i nyere tid. Derfor udstiller vi ”verdens største lockout perleplade”, der er 13 meter lang, sat sammen af mere end 300 perleplader og lavet af 150 lærere. Lad dig inspirere af det kreative kæmpeværk, der viser lærernes oplevelser under lærerlockouten. Læs mere her » 

I vores restaurant Café & Øl-halle kan en museumstur kombineres med påskefrokost, men husk at booke bord. Cafe- & Ølhalle er populær, og bordreservation er nødvendig.
Bestil bord her » 

.