Udløbet Familie

11. apr. 2022 - 18. apr. 2022

Påskeferie på Arbejdermuseet

Tag på skattejagt i museets snørklede kroge og besøg vores populære børnemuseum. Påskeferie på Arbejdermuseet er hygge for hele familien.

Alle aktiviteter og entré er gratis for børn. Er én af de voksne medlem af et fagforbund med aftale med Arbejdermuseet er der også gratis entré for 1 + 1 voksen.

Untitled Design (13)

Program for påskeferien 2022:

Hele dagen:

Børnenes Arbejdermuseum er åbent (3- 12 år) Leg jer til historien og lad børnene gå på arbejde på byens bedste museum for børn i hele påskeferien. Læs om Børnenes Arbejdermuseum

Skattejagt – Flittige Folk (3-6 år) Gå på opdagelse i vores hyggelige 50’er udstilling på 1. sal og find ud af, hvor de flittige folk arbejder. Sæt klistermærkerne rigtigt ind i samlealbummet og få en lille præmie i kaffebaren.

Skattejagt – Træning for Rabarberhjerter (6-12 år) Et rabarberhjerte drager omsorg for andre.  Gennem opgaver forskellige steder på museet oplever børnene, hvad det vil sige at være en god kammerat, og hvordan man træner og udvikleret solidarisk rabarberhjerte.

Kl. 10.30-16.00:

Kludedukkeværksted
Lav din egen kludedukke i vores kludedukkeværksted  i påskeferien (fra 4 år).

Skal sulten stilles?

Café & Øl-halle – Det populære smørrebrødsbord er omdannet til det store påskebord. Alle stykker smørrebrød serveres som små delikate kuvertserveringer, anrettet på små tallerkner. Du må spise ligeså mange du kan, og udvalget varierer fra dag til dag.
Læs mere og bestil bord til påskefrokost

Kaffebaren – snup en rød sodavand, en dejlig hjemmebagt kage eller en kop kaffe med Rich’s i autentiske rammer.

2020-06-19 15.19.33