Udløbet Familie

26. mar. 2018 - 02. apr. 2018

Påskeferie på Arbejdermuseet

Påskefrokost, børnesjov og skattejagt. Påsken på Arbejdermuseet er for hele familien med gratis aktiviteter og fri entré for børn.

Skattejagt, kludedukkeværksted & quiz

I påskeferien kan børnene komme på gratis skattejagt i de forskellige udstillinger på museet – og hvem ved, måske vanker der en lille præmie til de små skattejægere? Der er desuden åbent værksted i skolestuen, hvor børn og voksne kan lave de populære kludedukker af stof, som arbejderbørn har gjort gennem tiden.

For hele familien, et par venner eller en større gruppe er der mulighed for at teste jeres viden om arbejderbevægelses historie og hverdagslivet i starten af 1900-tallet i familiequizzen med 24 spørgsmål, som leder jer rundt i museets faste udstillinger. Quizzen er også ganske gratis, når entre til museet er betalt.

Piger_saetter_oel_op_1

Børnearbejde og børnesjov

Lad også børnene boltre sig på Børnenes Arbejdermuseum. Her må de lege med alting og prøve livet som arbejderbarn i 1930’erne. Lad dem tage et job på bryggeriet, som cykelbud eller lad dem lege i den gamle købmandsbutik med varer, vægt og byttepenge. Lad dem passe fagforeningskontoret og skrive taler på skrivemaskinen eller hygge sig i den gamle lejlighed med lokum i baggården. Alle børn under 18 år kommer gratis ind på Arbejdermuseet.

Påskefrokost og smørrebrødsbuffet

I Café & Ølhalle kan I sammen nyde en dejlig påskefrokost. Hver dag kan I vælge fra smørrebrødsmenuen, og påskelørdag vil den berømte smørrebrødsbuffet tage påskeantræk – Husk at bestille bord. Obs. restauranten er lukket søndag – påskedag.

IMG_0322
En ‘Snapsemad’ med kartofler, æg og kryddersild på påskemenuen i Café & Ølhalle. Serveret med en påskesnaps og en Stjernepilsner til.

Stop slaveri – sidste chance

Har du ikke nået at opleve vores særudstilling om slaveri i kolonitid og nutid endnu? Så kan påsken være en god anledning for at opleve den, før den lukker 2. april 2018.

Påskegaver i butikken

Museumsbutikken byder hele året på et udvalg af klassiske børnebøger, legetøj, brugskunst, plakater og meget mere. I påsken kan du også lade dig friste af påskepynt og påskeæg  – måske som en oplagt værtindegave?