Udløbet Omvisning

Torsdag 11. jan. 2024 - 17:00-18:00

Særomvisning: Anker – et usædvanligt liv

Har du fulgt med TV2s nye tv-serie ”Anker” med Lars Ranthe i hovedrollen som Anker Jørgensen? Seriens instruktør har flere gange været forbi Arbejdermuseet, bl.a. for at besøge vores særudstilling og stille spørgsmål til vicedirektør Linda Nørgaard Andersen. På denne omvisning kan du gøre det samme!

Torsdag 11. januar kl. 17-18 og 18.15 – 19.15
125 kr. inkl. indgang til museet 
Mødested: Museumsbutikken


I denne særomvisning kommer du helt tæt på den læsende og skrivende arbejdsmand Anker Jørgensen, der endte som Danmarks statsminister. Igennem en mosaik af personlige breve og postkort, studiehæfter, håndskrevne dagbøger, protesterklæringer, talepapirer, ministerlister og meget mere tegner vi et billede af det menneske, Anker var. Et menneske der slet ikke kunne lade være med at engagere sig, og som konstant søgte svar på livets store og små spørgsmål.

Udstillingen

Den 13. juli 2022 ville Anker Jørgensen være fyldt 100 år. Det har Arbejdermuseet markeret med en særudstilling, hvor vi får et indblik i det menneske, Anker var. Et menneske, der slet ikke kunne lade være med engagere sig, og som konstant søgte svar på livets små og store spørgsmål.

Se mere om udstillingen her »