Udløbet Arrangement

Torsdag 11. nov. 2021 - 19:30-20:30

UDSOLGT – Samtale: Smælder den røde fane fortsat?

Oplev Rune Lykkeberg, Pelle Dragsted og Jes Stein Pedersen i en samtale om solidaritet, klassebevidsthed og fremtidens socialisme.

Bevægelsen_hjemmeside_Lykkeberg og Dragsted _final

Pris: 75 kr. + gebyr – inkl. almindelig entré til museet

Lyt med, når Jes Stein Pedersen tager en kammeratlig samtale med Pelle Dragsted, mangeårig aktivist og medlem af Folketinget for Enhedslisten og Rune Lykkeberg, chefredaktør ved Information om hvad socialisme er i vore dage.

Samtalen inddrager Dragsteds aktuelle bog, ’Ny nordisk socialisme’ og Lykkebergs ’Vesten mod Vesten’. Hvad er velfærd i en klimakrisetid? Har fremtidens socialisme brug for de erfaringer fortidens socialdemokrater gjorde med kooperation og fælleseje?

Om denne serie
I år er 150 år siden, Louis Pio grundlagde den socialistiske arbejderbevægelse i Danmark.Det markerer Arbejdermuseet hen over efteråret i en række samtaler med aktuelle gæster, hvor afsættet er den identitet, det politiske mål og den stemme som bevægelsen gav arbejderklassen. Perspektivet trækkes fra dengang til nu. Hvor står begreber som frihed, solidaritet og socialisme i dag? Og hvordan tegner fremtiden sig for bevægelse

Samtaler og gæster

11. november kl. 19:30 – 20:30
Jes Stein Pedersen, Rune Lykkeberg & Pelle Dragsted

22. november kl. 19-20
Jes Stein Pedersen, Lizette Risgaard & Mette Schak Dahlmann

25. november kl. 19-20
Jes Stein Pedersen, Birgitte Possing & Bo Lidegaard