Arrangement

Torsdag 28. okt. 2021 - 19:00-20:00

Smælder den røde fane forsat?

Oplev en samtale om frihed, klassebevidsthed og fremtidens socialisme mellem Kaare Dybvad & Jes Stein Pedersen i Festsalen.

Bevægelsen_hjemmeside_Kaare Dybvad Jes Stein

Pris: 75 kr. + gebyr 

Køb din billet på Billetto

Lyt med når Jes Stein Pedersen tager en kammeratlig samtale med indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad om socialdemokratismen i vor tid.

Hvor socialistisk er hans parti egentlig? Hvor ser han sit partis største forsømmelser og udfordringer? Hvorfor har han et horn i siden på den elite, han ofte retter skytset mod? Og hvordan ser han fremtidens Danmark?

Kaare Dybvad kaldes ofte for Socialdemokratiets chefideolog og har gennem mere end et årti rejst debat om sammenhængskraften i Danmark med udgivelser som ”De lærdes tyranni” og ”Udkantsmyten”.  Vi tør godt love, at samtalen vil byde på masser af røde debat-kalorier.

Om denne serie
I år er 150 år siden, Louis Pio grundlagde den socialistiske arbejderbevægelse i Danmark.Det markerer Arbejdermuseet hen over efteråret i en række samtaler med aktuelle gæster, hvor afsættet er den identitet, det politiske mål og den stemme som bevægelsen gav arbejderklassen. Perspektivet trækkes fra dengang til nu. Hvor står begreber som frihed, solidaritet og socialisme i dag? Og hvordan tegner fremtiden sig for bevægelsen?

De fire samtaler og gæster

28. oktober kl. 19-20
Jes Stein Pedersen & Kaare Dybvad

11. november kl. 19:30 – 20:30
Jes Stein Pedersen, Rune Lykkeberg & Pelle Dragsted

22. november kl. 19-20
Jes Stein Pedersen, Lizette Risgaard & Mette Schak Dahlmann

25. november kl. 19-20
Jes Stein Pedersen, Birgitte Possing & Bo Lidegaard