Oplevelse

Torsdag 08. aug. 2024 - 17:00-20:00

Sommeraften Special 🌙

Sommer Special-4

Leder du efter en helt sÌrlig oplevelse pü en sommeraften? Sü kig ind pü Arbejdermuseet, nür vi hver torsdag i juli og august holder übent med et sÌrligt sommerprogram til aften kl. 17-20. Her kan du tage pü museum uden for travlheden, gü med pü tur i KVINDELIV og slukke tørsten til vores 20 kroners bar.

Det kan du opleve:

👉 kl. 17.00: Highlights i KVINDELIV

Kom med pü en guidet tur i den populÌre udstilling og oplev historierne tÌt pü. Turen varer 25 min. og er gratis, nür entreen er betalt. Tilmeld dig ved ankomst til museet, først til mølle. Max 20 pers.

👉 20 kroners bar i Kaffebaren

Hele aftenen kl. 17-20 kan du købe en øl, sodavand eller en kop kaffe til en flad tyver. SlĂĽ dig ned i den hyggelige stemning midt i 1950’erne i byens hyggeligste Kaffebar.

👉 Ønsk en sang eller en historie fra lydværket i festsalen

I festsalen kan du ønske at høre lige den sang fra arbejderhistorien eller den fortÌlling, du ønsker skal fylde salen med lyd og lys.

👉Alle udstillinger er åbne

I de stille aftentimer hvor fÌrre gÌster besøger museet, kan du fordybe dig i vores udstillinger i fred og ro. Gü ikke glip af vores sÌrudstilling KVINDELIV eller vores helt nye anmelderroste udstilling Vi er arbejderne.

Det krĂŚver bare en almindelig entrĂŠbillet at komme til sommeraftener special pĂĽ Arbejdermuseet.

KØB BILLET