Udløbet Familie

26. jun. 2023 - 06. aug. 2023

Masser af sjove aktiviteter i sommerferien

I skolernes sommerferie har vi masser af aktiviteter inde på museet og vores helt nye baggård udendørs. Gratis entré for alle børn. 🍦

Arbejder_Sommer_2020_Google_1200x630

26. juni – 6. august 2023
Køb billetter til de voksne allerede nu – I sparer 10% på at købe dem på forhånd:

KØB BILLETTER »

Oplev den nye baggård

Slip fantasien løs i  en vaskeægte baggård, som den så ud for arbejderbørn i 1930’erne. Fuld af forbud, uhumske lokummer og sure voksne. Men også med plads til leg og fri fantasi, væk fra pligter og skældud. For arbejderbørn i 1930’erne kunne en lille vandpyt blive til en strand og et tag på cykelskuret blive til en feriekoloni blot ved fantasiens kraft. 

I baggården kan I:

👉Se de gamle dasser – tør du sætte dig på tønden?

👉Prøve historiske lege som terre og jante og hoppe i hinkerude.

👉Se hvordan det går, når I skal kæmpe med hjemmelavede skjold af margarinelåg

👉Prøve kræfter med tøjvasken som man gjorde i 1930’ernes baggårde

20230611_arbejdermuseetbaggaard_PhotosMaltheIvarsson_4750

I festsalen er der tegneværksted. Her kan I slippe kreativiteten løs, tegne jeres egen baggård og digte lokumspoesi. Og på Børnenes Arbejdermuseum kan I besøge købmanden, tage et job som flaskesorterer på Bryggeriet, gå til pantelåneren med mors frakke, slappe af i arbejderlejligheden og meget mere.

Skattejagt – Flittige Folk (3-6 år):
Gå på opdagelse i vores hyggelige 50’er udstilling på 1. sal og find ud af, hvor de flittige folk arbejder. Sæt klistermærkerne rigtigt ind i samlealbummet og få en lille præmie i Kaffebaren.
Pris 15 kr.

Skærmbillede 2023-05-25 kl. 14.51.01

Skal sulten stilles?

Kaffebaren – snup en rød sodavand, en dejlig gammeldags æblekage eller en kop kaffe med Rich’s. I Butikken kan du købe de velsmagende og klassiske Frisko-is.

Café og Ølhalle – Er I arbejder-sultne, så snyd ikke jer selv for vores berømte smørrebrødsbord i Café & Øl-halle. Her er alt lavet fra bunden, og vi lover, I bliver mætte. Er vejret til det kan I også købe håndmadder fra vores nye smørrebrødsvogn og nyde dem udendørs.

Baggården på Børnenes Arbejdermuseum er støttet af A.P. Møller Fonden.