Udløbet Familie

01. jul. 2019 - 11. aug. 2019

Sjov for hele familien i sommerferien

Banner sommer 2019

Ferie, ferie, ferie! I hele sommerferien kan du boltre dig som vaskeægte arbejderbarn på Arbejdermuseet i vores udstillinger og på vores nye sommeraktiviteter for hele familien.

Ferietjans for alle børn

På Børnenes Arbejdermuseum kan du ligesom børnene i 1930’erne tage et job som bybud, gå til hånde i købmandsbutikken, arbejde som flaskesorterer på bryggeriet, prøve lykken som sekrætær på fagforeningskontoret og meget mere. Gå på opdagelse i skabe og skuffer i køkkenet i den lille arbejderlejlighed – hvordan lavede man mon mad dengang? På Børnenes Arbejdermuseum må du røre ved – og lege med alting.

Malerjagten – ny gratis børneaktivitetPENSELSPAND

Fat pennen og stil blikket skarpt, for nu går malerjagten ind. Maleren har efterladt sig et hemmeligt tegn og masser af farve- og malerspor rundt i den gamle forsamlingsbygning. Lær mere om farvernes forunderlige verden, mens du besøger museets udstillinger og øver dig i at se som en rigtig maler. Malerjagten er mest for børn i alderen 6-11 år og deres voksne. Den er gratis for alle.

Håndens Arbejde med spejlblanke ruder

I baggården kan du også prøve kræfter med et andet fag – nemlig vinduespudserfaget. Med sæbe, spand og skraber kan du forsøge dig med at pudse det store vindue spejlblankt. Lær, hvad du skal vide om pletfri ruder og vinduespudserens teknikker- og læs røverhistorier om fortidens vinduespudser-vovepelse.

65681775_862574810787676_7194136908757204992_n

I særudstillingen Håndens Arbejde kan du opleve endnu flere fag, bygge en bro med dine venner eller slå hovedet på sømmet.

Kaffebaren eller madpakke

Spis jeres medbragte madpakke i festsalen eller læg vejen forbi Kaffebaren, hvor I kan nyde en sodavand, en kaffe – med eller uden Rich’s – , et stykke dejligt mættende kiksekage eller måske et stykke økologisk citronmåne? I sommerferien serverer Kaffebaren også håndmadder uden dikkedarer – vælg mellem oste- spegepølse eller en god gammeldags fedtemad.

Vi ses til sommer på Arbejdermuseet! ☀️

Leg på Børnenes Arbejdermuseum>

Her må du røre ved alt

Leg på Børnenes Arbejdermuseum

Leg I den gamle købmandsforretning, pantsæt mors frakke eller tag et job som bybud og meget mere.

Læs mere
Malerjagten >

Se svarene på opgaverne

Malerjagten

Har du været på malerjagt? Find svarene her!

Se her
Særudstilling Håndens Arbejde>

For hele familien

Særudstilling Håndens Arbejde

Træd ind i en verden af fag og opdag, hvad det vil sige at arbejde med hænder og hoved på samme tid.

Læs mere