Udløbet Fællessang

Torsdag 09. nov. 2023 - 18:00-20:00

UDSOLGT Fællessang og Folkets Køkken

I anledningen af Staunings 150-års fødselsdag fejrer vi en af arbejderbevægelsens helt store skikkelser og socialdemokratiets første statsminister.

Kvindesange_MaltheIvarsson_015

Vi skal høre historier om Thorvald Stauning og synge de sange, der knytter sig til statsministeren, der fik næsten halvdelen af befolkningen til at sætte sit kryds ved sit parti. Vi ved, at Staunings favorit var Overbys sang Proletarens Vise, og så er det stensikker at valghittet ”Danmark for folket” også fik en helt særlig betydning i hans hjerte.

Torsdag 9. november kl. 18-20.00 i festsalen på Arbejdermuseet
Billet:
170 kr. (Dørene åbnes kl. 17.30)
Inkl. Brunkål m. kålpølse, sennep og rugbrød, Vegetarversion er også mulig, den skal bestilles på mail til ja@arbejdermuseet.dk senest 6 dage før.

Arrangementet er udsolgt

Historie og ønskekoncert

Vær med i fællesskabet når vi synger os gennem vores elskede 1987 udgave af Arbejdersangbogen.

I første sæt guides vi igennem kendte og glemte sange krydret med både gode historier og piano af historiker og musikformidler Mikkel Skovgaard.

I aftenens andet sæt er det gæsterne der ønsker frit, hvilke sange der skal synges. Og en lille anekdote om sangene er velkommen!

Folkets Køkken

Når vi har sunget os glade og varme i arbejdernes sangtraditioner serverer Café & Øl-Halle en favorit fra det danske husmandskøkken.