Udløbet For børn

10. feb. 2020 - 16. feb. 2020

Uge 7: Skrædder for en dag

Skrædder_Facebook_1640x720
Feriesjov for hele familien

Kan du sidde i skrædderstilling? Tråde en nål? Kan du sy knappen i? 

Arbejdermuseet inviterer alle friske drenge og piger til Skrædder for en dag. Her kan de gå i lære som mini-skræddere og gennem leg få fingre i skrædderens helt basale færdigheder, som de kan tage med sig og bruge resten af livet. Skrædder for en dag kører hver dag i uge 7, 10.-16. februar kl. 10-15.

Resten af Arbejdermuseet har også åbent hele ugen kl. 10-16 og 10-19 om onsdagen. Her kan hele familien gå på opdagelse i den gamle forsamlingsbygning, besøge de gamle arbejderlejligheder, lege på Børnenes Arbejdermuseum, spise smørrebrød i børnehøjde og meget mere. Se hele programmet herunder. 👇🏻

 Husk: Entré til Arbejdermuseet er gratis før børn

Skrædderskolen for mini-lærlinge

Alle dage i uge 7, kl. 10:00-15:00  – pris: 20 kr. pr. barn

Som mini-skrædder kommer du til at møde sjove prøvelser i din læretid. Det kræver kun lyst til at lege og lære. Dygtige, unge beklædningshåndværkere vil hjælpe dig på vej, når du på mini-skrædderskolen skal øve dig i at bruge dine hænder. Til sidst skal du op til svendeprøve, og hvis skuemesteren godkender dit svendestykke, går du fra skrædderskolen med dit helt eget svendebrev.


 

DSC04912

Stil sulten og leg på Børnenes Arbejdermuseum

Når du er færdig med at bruge nål og tråd og har fuldendt din læretid som skrædder, kan du tage et arbejde som bryggeriarbejder eller bybud på Børnenes Arbejdermuseum. Og bliver I sultne, kan I købe en god madpakke eller håndmadder i museets kaffebar eller kaste jer over den lækre smørrebrødsbuffet i børnehøjde kælderens restaurant Café og Øl-halle. (lukket søndag)


Skrædder for en dag – hvorfor nu det?

Arbejdermuseet sætter spot på kloge hænder, faglighed og håndværk i udstillingen Håndens Arbejde. Her kan I mærke jer vej gennem materialer og værktøj, afprøve jeres praktiske skills og blive klogere på udfordringer og kvaliteter ved Håndens Arbejde. Sideløbende med udstillingen laver vi en række aktiviteter rettet mod børn og voksne, der giver mulighed for selv at blive klogere med hænderne og træde ind i den magiske verden af fag. Hold øje med hjemmeside og facebook for kommende begivenheder.

Se billeder fra vores arkiv – Skræddere igennem tiden:

Velkommen til uge 7 for hele familien

Arrangementet er støttet af:

NordeaFonden_Logo_Payoff_Black_RGB

Børnenes Arbejdermuseum >

Her må du røre ved alt!

Børnenes Arbejdermuseum

Tag på Børnenes Arbejde og oplev hvordan det var at være barn da oldemor var lille.

Se mere
Håndens Arbejde>

Særudstilling

Håndens Arbejde

Kom ind i en verden af fag og kloge hænder, hvor sanser, hænder og hoved arbejder sammen.

Læs mere
Kaffebaren >

1950'erne

Kaffebaren

I Kaffebaren kan du smage kiksekage, stjernepilsner eller kaffe med Rich's.

Se her