Udløbet Familie

17. feb. 2020 - 23. feb. 2020

Uge 8: Leg som i gamle dage

Arbejdermuseet summer af børneaktiviteter i uge 8. Her kan I nemlig lege og bruge jeres hænder som børn for 100 år siden. Entré og flere aktiviteter er gratis for børn.

Fri leg på Børnenes Arbejdermuseum

Hop i arbejderbørnetøjet, og prøv om du kan få arbejde hos købmanden. Så kan I måske undgå at skulle pantsætte mors varme frakke hos pantelåneren denne vinter. På fabrikken kan du sortere flaskerne i tårnhøjt tempo – og tage en slapper hjemme i den lille baggårdslejlighed bagefter. Træd også ind i Staunings kontor, hjælp med at passe telefonen på fagforeningskontoret og fyld dukkehusene op med papirdukker, du selv har kreeret. Læs mere om Børnenes Arbejdermuseum

FB2_1614

Hjemmelavet legetøj

Lav din egen kludedukke og lav selv tøj til den.  Alle materialer er genbrug, som da bedsteforældrene var barn –  og gratis.

Gratis familieomvisning hver dag kl. 11

Hvordan var livet som arbejderfamilie for mere end 100 år siden? Hvem sov i kommodeskuffen? Har du mod på at arbejde på akkord? Og hvordan smager en fedtemad egentlig? Tag med på vores nye familieomvisning ‘På sporet af familien Sørensen’ hver dag i uge 8 kl. 11. Vi mødes i butikken – først til mølle.

Malerjagten – farv dig gennem forsamlingsbygningenPENSELSPAND

Fat pennen og stil blikket skarpt, for nu går malerjagten ind. Maleren har efterladt sig et hemmeligt tegn og masser af farve- og malerspor rundt i den gamle forsamlingsbygning. Lær mere om farvernes forunderlige verden, mens du besøger museets udstillinger og øver dig i at se som en rigtig maler. Malerjagten er mest for børn i alderen 6-11 år og deres voksne og koster 20 kr. pr. barn.

Har du glemt madpakken?

Du købe en helt speciel feriemadpakke i Kaffebaren. Til de voksne er der Amar’mad eller ostemad til en flad pris på 30 kr. inkl. kaffe.

MADPAKKE

Velkommen i uge 8 på Arbejdermuseet!

Åbningstider og priser>

Besøg os

Åbningstider og priser

Arbejdermuseet har åbent alle ugens dage og til kl. 19 hver onsdag.

Læs mere
Aktuelle udstillinger>

Udstillinger på Arbejdermuseet

Aktuelle udstillinger

Planlæg dit besøg ved at læse om aktuelle udstillinger og særudstillinger

Læs mere
Håndens Arbejde>

Særudstilling

Håndens Arbejde

Gå på opdagelse i håndværksfagenes verden i særudstillingen Håndens Arbejde.

Læs mere