Udløbet Familie

18. feb. 2019 - 24. feb. 2019

Leg som i gamle dage i uge 8

Arbejdermuseet summer af børneaktiviteter i uge 8. Her kan I lege og arbejde som børn for 100 år siden. Entré og alle aktiviteter er gratis for børn.

Børnenes Arbejdermuseum

Hop i arbejderbørnetøjet og se om du kan få arbejde hos købmanden, så kan I måske undgå at skulle pantsætte mors varme frakke hos pantelåneren denne vinter. På fabrikken kan du sortere flaskerne i tårnhøjt tempo – og tage en slapper hjemme i den lille baggårdslejlighed bagefter. Træd også ind i Staunings kontor, hjælp med at passe telefonen på fagforeningskontoret og fyld dukkehusene op med papirdukker, I selv har kreeret. Læs mere om Børnenes Arbejdermuseum

Hjemmelavet legetøj

Lav din egen kludedukke og byg et lille hjem med dukkemøbler til, som du kan tage med hjem. Legetøjsværkstedet foregår i den gammeldags Skolestue. Alle materialer er genbrug, som da bedsteforældrene var barn –  og gratis.

Skattejagt

_MG_0452

Gå på oplevelse i museets udstillinger og se om du kan finde de hemmelige steder. Klarer I jagten, er der en lille præmie til børnene.

Har du glemt madpakken?

Du købe en helt speciel feriemadpakke i Kaffebaren. Til de voksne er der Amar’mad eller ostemad til en flad pris på 30 kr. inkl. kaffe.

Læring

Velkommen i uge 8 på Arbejdermuseet!

Åbningstider og priser>

Besøg os

Åbningstider og priser

Arbejdermuseet har åbent alle ugens dage og til kl. 19 hver onsdag.

Læs mere
Aktuelle udstillinger>

Udstillinger på Arbejdermuseet

Aktuelle udstillinger

Planlæg dit besøg ved at læse om aktuelle udstillinger og særudstillinger

Læs mere
Håndens Arbejde>

Særudstilling

Håndens Arbejde

Gå på opdagelse i håndværksfagenes verden i særudstillingen Håndens Arbejde.

Læs mere