Udløbet Arrangement

Torsdag 23. maj. 2024 - 16:00-19:00

WIKI-skrivestue: Flere kvinder i historien

Væk din indre arkivist! For vi har brug for at skabe balance i historien!

F20131126043_bea
* Fotografiet viser KADs afdeling 6 i København i 1920’erne. Ingen af kvinderne er nævnt ved navn, derfor er det svært at skrive historie om dem.
Mange arbejderkvinder, der har gjort en forskel i deres samtid, er svære at finde på nettet. Kender du fx Augusta Jørgensen (1853-1924), Elizabeth Mac Jørgensen (1886-1919) og Nina Andersen (1900-1990)? Tag din computer under armen og vær med til denne skrivestue, hvor de kyndige wikipedia-eksperter vil hjælpe til med det tekniske.

Deltagelse

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig på mail til Gry Lindgren Kristensen på glk@arbejdermuseet.dk
Vær med til alle sessioner eller vælg mellem:
Torsdag 23. maj kl. 16 – 19
Husk at tage din bærbare computer med.

WIKI-Skrivestue på Arbejdermuseet

I Arbejdermuseets nye udstilling ”Kvindeliv” viser vi historiens første og største kvinder. Vi stiller skarpt på kvinder, der har gået forrest og kæmpet for bedre rettigheder og arbejdsforhold. Men vi har brug for jeres hjælp til at sprede den viden, vi har samlet i udstillingen til internettet, så historien kan komme endnu bredere ud og blive tilgængelig for flere.

Måske er du god til at søge informationer, lave kildelister og finde ud af, hvordan personerne skal formidles? Du kan møde en af ildsjælene fra Wiki Labs Kultur, der hele tiden retter op og justerer på vores fælles opslagsværk Wikipedia.

Vi glæder os til at se dig i et hyggeligt og nørdet fællesskab omkring historien.