Familie

12. feb. 2024 - 25. feb. 2024

Vinterferie – det’ for børn

Glæd jer til uge 7 og 8, hvor hele familien kan gå på opdagelse i vores udstillinger og prøve sjove aktiviteter.

Baggårdssjov og familiehygge

I skolernes vinterferie kan I prøve livet som arbejderbørn på egen krop – hvad lavede børnene egentlig dengang skærme ikke fandtes, og hvor man ikke havde råd til at købe legetøj? I Børnenes Arbejdermuseum må man lege med det hele. Prøv for eksempel at sortere flasker på bryggeriet, at være cykelbud eller at lege købmand. Se hvad der sker i løbet af dagen herunder.

Køb billet allerede nu. Børn under 18 år har gratis adgang, og voksne sparer 10% ved at købe billetten på forhånd.

KØB BILLET »

Program:

Lav din egen kludedukke 💪
Sæt jer i den flotte festsal og skab jeres eget kludedukke-arbejderbarn. I kludedukkeværkstedet er det tid til fordybelse, mens I skaber et arbejderbarn og giver det liv og drømme. Hent lidt søde sager eller drikkevarer til arbejdet fra vores hyggelige kaffebar.

OBS: Fredag dag den 23/2 laver vi kludedukker i skolestuen.

Højtlæsning på loftet 📚
Vi pakker os ind i tæpper, tænder lys og læser historier. Her kan I høre om arbejderbørnenes hårde, men spændende liv. Køb en kop varm kakao og nyd den under fortællingerne. Vi er max 30 på holdet.

Mødested: vi mødes på loftet 15 min. før højtlæsningen går i gang.

Kom med til højtlæsning hver dag kl. 12.30

NYHED: En lortedag💩
Tag med os på ”En Lortedag” i Børnenes Baggård. Her udforsker vi skrald, lokummer, vasketøj og leg, som det udspillede sig i 1930’ernes baggårde. Men pas på hvor du går! Du kunne træde i sømandens lort. Vi er max 25 på holdet – tilmeld jer, når I kommer til museet.

Mødested: Vi mødes i mellemgangen ved butikken.

Tag med på En Lortedag hver dag kl. 11.00 og kl. 15.00

Følg vores børneaktiviteter gennem året.  Skriv dig op til nyhedsbrevet nederst på siden.

Aktiviteter, smørrebrød og kiksekage

Sultne? Besøg vores hyggelige kaffebar og smag på kiksekage eller en grøn sodavand. Er I mere sultne, så gå ombord i det populære smørrebrødsbord i vores restaurant Café & Øl-halle. I vinterferien spiser 1 barn gratis med 1 voksen. Ingen går sultne derfra – men husk at bestille bord!
Bestil bord her til alle dage