Udløbet Familie

13. feb. 2023 - 26. feb. 2023

Vinterferie uge 7 og 8 – det’ for børn

Gå på opdagelse i museets snørklede kroge, slip kreativiteten fri med skovtrolden Arnvid og spring med på en skattejagt. I uge 7 og 8 er der hyggelige familie aktiviteter på Arbejdermuseet fordelt over mange etager. Besøg vores populære børnemuseum og nyd hjemmelavet æblekage i museets kaffebar.

Entré er gratis for børn. Hvis én af de voksne er medlem af et fagforbund med aftale, er der også gratis entré for 1 + 1 voksen. Book din billet her:

BILLETTER

.

Program for uge 7 og 8

Tilmelding til aktiviteterne foregår på dagen på museet.

Hele dagen:

Børnenes Arbejdermuseum er åbent (3- 12 år): Leg jer til historien og lad børnene gå på arbejde på byens bedste museum for børn. Læs om Børnenes Arbejdermuseum

Kl. 10.30-16.00:

Tegneværksted med skovtrolden Arnvid (6-12 år): I vores særudstilling ”Til Stregen – med Klaus Albrectsen” kan du slippe kreativiteten fri sammen med skovtrolden Arnvid, der elsker at spille trompet og blæse på det hele.

Kl. 10.30-16.00:

Kludedukkeværksted (fra 4 år)
I gamle dage brugte man stofrester, slidte knapper og andet genbrugsmateriale til at lave legetøj til arbejderbørnene. I vores smukke festsal kan du selv prøve kræfter med vores kludedukkeværksted, og vælge om du vil have en kludedukke med hjem, eller om det skal være en sød, sjov eller skør skovtrold der blæser på det hele. Kun fantasien sætter grænsen.

Skattejagt – Flittige Folk (3-6 år): Gå på opdagelse i vores hyggelige 50’er udstilling på 1. sal og find ud af, hvor de flittige folk arbejder. Sæt klistermærkerne rigtigt ind i samlealbummet og få en lille præmie i kaffebaren.
Pris 15 kr.

Skattejagt – Træning for Rabarberhjerter (6-12 år): Et rabarberhjerte drager omsorg for andre.  Gennem opgaver forskellige steder på museet oplever børnene, hvad det vil sige at være en god kammerat, og hvordan man træner og udvikler et solidarisk rabarberhjerte. Skattejagten er baseret på arbejderbarnet Christian Christensens erindringer, som voksede op på Nørrebro for over 100 år siden.
Pris 15 kr. 

Skal sulten stilles?

Kaffebaren – snup en rød sodavand, en dejlig gammeldags æblekage eller en kop kaffe med Rich’s. Har du glemt madpakken, kan du købe lækre sigtebrødsmadder.

I vores restaurant Café & Øl-halle kan hver betalende voksen tage et barn på under 12 år gratis med til det store smørrebrødsbord i uge 7 og 8. Ingen går sultne derfra!
Bestil bord her til alle dage.