Udløbet Familie

14. feb. 2022 - 20. feb. 2022

Vinterferie – uge 7

Arbejder_Vinterferie_1920x1005 Alle aktiviteter og entré er gratis for børn. Er én af de voksne medlem af et fagforbund med aftale med Arbejdermuseet er der også gratis entré for 1 + 1 voksen. 

Gå på opdagelse i museets snørklede kroge, drik varm kakao under loftsbjælkerne, lyt til højtlæsning af arbejderbørns erindringer, besøg vores populære børnemuseum og nyd en hjemmelavet æblekage i museets hyggelige kaffebar.

I uge 7 kan I opleve et væld af hyggelige familie-aktiviteter på Arbejdermuseet.

Untitled Design (13)

Sammen med børnene kan gå i fodsporene på arbejderbarnet Christian Christensen, som voksede op på Nørrebro for over 100 år siden. ’Rabarberlandet’, kaldte han det. Det var en barndom præget af fattigdom, sult og hårdt arbejde. Men alligevel var der sammenhold – man hjalp altid dem, der havde mest brug for hjælp. Vi læser højt af hans barndomserindringer, og I kan gå på skattejagten ”Rabarberhjerter”, hvor I lærer mere om, hvordan Christian udviklede sit rabarberhjerte – samtidig med at I får trænet jeres eget.

Program for uge 7:

Tilmelding til aktiviteterne foregår på dagen på museet.

Hele dagen:

Børnenes Arbejdermuseum er åbent (3- 12 år) Leg jer til historien og lad børnene gå på arbejde på byens bedste museum for børn. Læs om Børnenes Arbejdermuseum

Skattejagt – Flittige Folk (3-6 år) Gå på opdagelse i vores hyggelige 50’er udstilling på 1. sal og find ud af, hvor de flittige folk arbejder. Sæt klistermærkerne rigtigt ind i samlealbummet og få en lille præmie i kaffebaren.

Skattejagt – Træning for Rabarberhjerter (6-12 år) Et rabarberhjerte drager omsorg for andre.  Gennem opgaver forskellige steder på museet oplever børnene, hvad det vil sige at være en god kammerat, og hvordan man træner og udvikleret solidarisk rabarberhjerte.

Kl. 10.30-16.00:

Kludedukkeværksted i den ny-restaurerede festsal
Lav dit eget legetøj ligesom Christian Christensen i vores kludedukkeværksted (fra 4 år). Oplev den smukke sal, der netop er blevet restaureret.

Kl. 11.00, 13.00 & 14.30:

Højtlæsning på festsalens stemningsfulde loft
Hør uddrag af Christian Christensens barndomserindringer ’En rabarberdreng vokser op’ og få en kop kakao at varme dig på. (fra 4 år, 30 personer ad gangen – bestil tid ved ankomst)

Skal sulten stilles?

Kaffebaren – snup en rød sodavand, en dejlig gammeldags æblekage eller en kop kaffe med Rich’s. Har du glemt madpakken, kan du købe lækre sigtebrødsmadder.

I vores restaurant Café & Øl-halle kan hver betalende voksen tage et barn på under 12 år gratis med til det store smørrebrødsbord i uge 7. Ingen går sultne derfra!
Bestil bord her til alle dage.

Se også programmet for uge 8 

2020-06-19 15.19.33