Udløbet Familie

21. feb. 2022 - 27. feb. 2022

Uge 8 for hele familien

Vinterferie i uge 8? Kom på Arbejdermuseet og nyd nogle hyggelige timer sammen.

Tag på skattejagt i museets snørklede kroge og besøg vores populære børnemuseum. Uge 8 på Arbejdermuseet er roligt og hyggeligt.

Alle aktiviteter og entré er gratis for børn. Er én af de voksne medlem af et fagforbund med aftale med Arbejdermuseet er der også gratis entré for 1 + 1 voksen.

Untitled Design (13)

Sammen med børnene kan gå i fodsporene på arbejderbarnet Christian Christensen, som voksede op på Nørrebro for over 100 år siden. ’Rabarberlandet’, kaldte han det. Det var en barndom præget af fattigdom, sult og hårdt arbejde. Men alligevel var der sammenhold – man hjalp altid dem, der havde mest brug for hjælp. Vi læser højt af hans barndomserindringer, og I kan gå på skattejagten ”Rabarberhjerter”, hvor I lærer mere om, hvordan Christian udviklede sit rabarberhjerte – samtidig med at I får trænet jeres eget.

Program for uge 8:

Tilmelding til aktiviteterne foregår på dagen på museet.

Hele  dagen:

Børnenes Arbejdermuseum er åbent (3- 12 år) Leg jer til historien og lad børnene gå på arbejde på byens bedste museum for børn. Læs om Børnenes Arbejdermuseum

Skattejagt – Flittige Folk (3-6 år) Gå på opdagelse i vores hyggelige 50’er udstilling på 1. sal og find ud af, hvor de flittige folk arbejder. Sæt klistermærkerne rigtigt ind i samlealbummet og få en lille præmie i kaffebaren.

Skattejagt – Træning for Rabarberhjerter (6-12 år) Et rabarberhjerte drager omsorg for andre.  Gennem opgaver forskellige steder på museet oplever børnene, hvad det vil sige at være en god kammerat, og hvordan man træner og udvikleret solidarisk rabarberhjerte.

Kl. 10.30-16.00:

Skal sulten stilles?

Kaffebaren – snup en rød sodavand, en dejlig hjemmebagt kage eller en kop kaffe med Rich’s i autentiske rammer.

2020-06-19 15.19.33