Åbningstider og priser

Arbejdermuseet er lukket!

På grund af restriktioner som følge af corona-situationen, er Arbejdermuseet lukket ned. Følg med her på hjemmesiden og på sociale medier, hvor vi løbende deler nyheder. Her fortæller vi også, hvornår vi åbner igen.

Køb billet på forhånd eller ved ankomst

Vi vil gerne være sikre på, at der er god plads til alle. Du kan vælge at købe på forhånd og være sikker på, at der er plads. Eller du kan købe ved ankomst. Det gælder uanset, om du har gratis adgang, eller om du betaler alm. entré.

Køb billet/book tid til Arbejdermuseet her

OBS: Der kan max være 20 pers. ad gangen på Børnenes Arbejdermuseum som følge af myndighedernes retningslinjer. Book en tid, når I ankommer til museet. Vi forsøger at få plads til alle, men kan ikke garantere det. Der kan forekomme ventetid – heldigvis kan I opleve mange andre ting i mellemtiden. Tak for forståelsen.

Åbningstider

Alle ugens dage: 10-17

Det er også muligt at besøge museet uden for almindelig åbningstid. Så har I museet helt for jer selv. Kontakt arrangementsafdelingen på arrangement@arbejdermuseet.dk.

Entré

Voksne: 90 kr. 
Børn under 18 år: Gratis adgang
Studerende og unge 18-25 år: 65 kr
Billet til Parkmuseerne: 245 kr 

Billetter kan bookes/ købes på forhånd her

Gratis adgang

Er du medlem af et af nedenstående fagforbund, har du gratis adgang til Arbejdermuseet i museet almindelige åbningstid. Det samme gælder din samlever og hjemmeboende børn, når de følges med dig. I billetsalget skal du vise et medlemskort eller anden dokumentation for, at du er medlem af forbundet. De kan evt. være en nyhedsmail eller medlemsblad med dit navn på eller andet.

Her kan du se listen over fagforbund, der giver gratis adgang til museet. 

Lukkedage

1.  januar
24. – 26. december
31. december

Grupper

Er I 10 personer eller flere, er I en gruppe, og I skal booke tid på forhånd. Læs mere om vores tilbud og pakker til grupper, og hvordan I booker tid her.

Skoletjeneste

Vi underviser efter sundhedsstyrelsens og de gældende retningslinjer for skolerne. Undervisningen bookes som vanligt her fra hjemmesiden eller via vores bookingafdeling. Se alle vores undervisningsforløb her.

Omvisninger

Vi tilbyder omvisninger i udstillinger samt introduktion til historien bag Arbejdernes Forenings- og Forsamlingsbygning.

x

♦️ OBS: VI ER LUKKET PÅ GRUND AF RESTRIKTIONER – LÆS MERE HER