Åbningstider og priser

OBS: Vi moderniserer vores elevator frem til 10. oktober 2021. Der er desværre kun adgang til vores stueetage med butik og billetsalg samt særudstilling med elevator i den periode. Vi anbefaler kørestolsbrugere og gangbesværede at besøge os efter 10. oktober. 

Åbningstider

Alle ugens dage: 10-17

Det er også muligt at besøge museet uden for almindelig åbningstid. Så har I museet helt for jer selv. Kontakt arrangementsafdelingen på mail.

Entré

Voksne: 100 kr.
Børn under 18 år: Gratis adgang
Studerende og unge 18-25 år: 80 kr.
Billet til Parkmuseerne: 245 kr 

Untitled Design (9)

Gratis adgang med dit fagforbund?

Arbejdermuseet har samarbejde med en række forbund om gratis entré. Det gælder for medlemmet + 1 valgfri voksen gæst og børn.
I billetsalget skal du vise et medlemskort eller anden dokumentation for, at du er medlem af forbundet. De kan evt. være en nyhedsmail eller medlemsblad med dit navn på eller andet.

Se listen over fagforbund, der giver gratis adgang til museet. 

Køb billet på forhånd eller ved ankomst

Vi vil gerne være sikre på, at der er god plads til alle. Du kan vælge at købe på forhånd og være sikker på, at der er plads. Eller du kan købe ved ankomst. Det gælder uanset, om du har gratis adgang, eller om du betaler alm. entré.

Billetter kan bookes/ købes på forhånd her

Festsalen restaureres frem til oktober 2021

Glæd dig til at opleve nye udstillinger, lydfortællinger og en nyrestaureret sal, når vi slår dørene op til festsalen igen. Indtil da er ikke adgang til salen, ligesom der i perioder vil være afspærret forskellige steder på museet. Læs mere og følg med i den store restaurerering her.

Lukkedage

1.  januar
24. – 26. december
31. december

Grupper

Er I 10 personer eller flere, er I en gruppe, og I skal booke tid på forhånd. Læs mere om vores tilbud og pakker til grupper, og hvordan I booker tid her.

Skoletjeneste

Vi underviser efter sundhedsstyrelsens og de gældende retningslinjer for skolerne. Undervisningen bookes som vanligt her fra hjemmesiden eller via vores bookingafdeling. Se alle vores undervisningsforløb her.

Omvisninger

Vi tilbyder omvisninger i udstillinger samt introduktion til historien bag Arbejdernes Forenings- og Forsamlingsbygning.

x

♦️OBS – INGEN ELEVATOR FREM TIL 15. OKT.♦️