Café & Øl-Halle

Spis en skøn frokost i Café & Øl-Halle eller hold dit selskab i de hyggelige og autentiske lokaler

Restauranten i Arbejdermuseets kælder er Københavns eneste fredede kælderbeværtning.
De historiske lokaler er blevet restaureret, så de nu står som i året 1892, og restauranten bærer sit oprindelige navn.

Her kan du nyde en god, gammeldags frokost, serveret i form af et lækkert smørrebrødsbord, der altid byder på et bredt udvalg af forskellige slags smørrebrød. Ved køb af bordet, kan du spise lige så mange stykker, som du har lyst til. Du kan spise smørrebrød alle ugens dage .

Book bord

Læs mere og book bord på Café og Øl-halles hjemmeside.

Café & Øl-Halle sætter en ære i at servere mad som i de gode gamle dage. Brødet er nybagt, stjernesilden er marineret i øl og rødkål, og rødbeder er naturligvis hjemmesyltede. Her hakkes, syltes, steges og koges i en liflig duft.