Børn på Arbejdermuseet

Børn er altid velkomne og har gratis adgang på Arbejdermuseet. Udstillingerne appellerer til børn i forskellige aldre. På Børnenes Arbejdermuseum må man lege med alting - her kan børnene opleve, hvordan børn på deres egen alder levede og arbejdede i starten af 1900-tallet.

Udover Børnenes Arbejdermuseum i stueetagen, nyder de fleste børn at udforske museets snørklede gange og at besøge de historiske lejligheder, der ser ud som, da mormor var barn. De sansebaserede udstillinger giver dem en forståelse af livsvilkårene for arbejderfamilier i gamle dage.

læring

I weekender og i ferier kan børn sammen med deres forældre gå på billedskattejagt rundt i museets udstillinger – og det er endda muligt at holde sin børnefødselsdag på Arbejdermuseet.

Hvis der ikke afholdes arrangement i fællessalen, er man altid velkommen til at spise sin medbragte madpakke her eller i gårdhaven. Der kan købes supplement til madpakken i form af slik og is i museumsbutikken. Desuden holder børn også af at besøge 50’er kaffebaren, hvor de for eksempel kan nyde en Cocio, et glas saftevand og en Yankiebar, og i ferier byder Kaffebaren på særlige ferietilbud.

Der er puslebord på toilet i stueetagen, og vi har en klapvogn til rådighed for trætte, små ben.