Børnefødselsdag

Grundet covid-19 er det ikke i øjeblikket muligt at afholde børnefødselsdage på Arbejdermuseet. Vi glæder os til igen at kunne slå dørene op for en alle tiders mindeværdig fødselsdag for både store og små.

boern-i-købmandsbutik

Vi tilbyder et tre timer langt arrangement, kl. 11.00-14.00, som omfatter:

  • Velkomst og introduktion i museumsbutikken
  • Skattejagt i alle museets udstillinger (alle får lille præmie)
  • Reserveret, festopdækket bord i eget lokale
  • Skærekage og saftevand (og kaffe til de voksne), samt engangsservice til egen medbragt mad
  • Fri leg på Børnenes Arbejdermuseum

Du kan holde din børnefødselsdag i weekenden, da der ofte er mange grupper på besøg i hverdage. I skolernes sommerferie er det også muligt at afholde børnefødselsdag på hverdage.

Pris for børnefødselsdags-arrangement (max 30 personer i alt): 1.750 kr., samt 45 kr. per person, barn som voksen. Prisen inkluderer adgang til alle udstillinger på museet.

Kontakt vores bookingmedarbejder på 3348 0330 eller booking@arbejdermuseet.dk

Vilkår:

Fødselsdagsarrangementer skal bookes med mindst tre ugers varsel.

Faktura skal forudbetales, og det endelige og bindende antal børn/voksne skal meldes senest onsdag inden arrangementet. Der vil ikke klargøres til yderligere gæster efter denne melding, men ved forøgelse af deltagerantal herefter kan der købes yderligere forplejning kontant på dagen i kaffebaren.

Aflysning af arrangementet skal ske med mindst 2 ugers varsel.  Aflysning efter denne frist vil afstedkomme en faktura på grundbeløbet a 1.750 kr.

Der medfølger ikke en museumsvært i arrangementet og medfølgende voksne er derfor selv ansvarlige for forløb og oprydning.

x

♦️ Vi ÅBNER 21. APRIL – LÆS RETNINGSLINJER FOR BESØG HER