festsal-780×399

Book egen omvisning

Invitér familien, firmaet, fodboldklubben eller noget helt fjerde med på jeres egen eksklusive omvisning på Arbejdermuseet i en af vores populære udstillinger.

Oplev historien sammen med vores dygtige omvisere, der fortæller medrivende om arbejdernes hverdagsliv, sammenhold, solidaritet og kampe.

I kan være op til 20 personer på en omvisning, der typisk varer 45 min. Kombinér eventuelt jeres omvisning med en frokost i Cafe Ølhalle,  hvor I kan gå ombord i det store smørrebrødsbord og drikke arbejdernes foretrukne øl, en stjernepilsner.

Se aktuelle omvisninger nedenfor og book selv online.

Aktuelle omvisninger:

KVINDELIV

Kom med helt ind i maskinrummet til udstillingen KVINDELIV og hør om arbejderhistoriens kendte og ukendte kvinder. Om kampe, hverdagsliv, lighed og ligeløn. Om retten til egen krop og til en plads i historien. På omvisningen oplever I hverdagslivet for kvinder gennem de sidste 150 år med storvask, bleer, arbejde og børn. I møder de store heltinder og kommer gennem kampmaskinen, hvor I på egen krop mærker uligheden. Sammen vil vi diskutere, hvordan vi skriver kvinderne ind i historien. 

Bemærk: Udstilling åbner 13. oktober.

BOOK HER »

Kampen for det gode arbejdsliv

Kom helt tæt på arbejdernes kamp for et godt arbejdsliv. Hvad er der egentlig blevet kæmpet for? Hvilke rettigheder har man tilkæmpet sig? Og hvad er værd at kæmpe for i fremtiden?
Omvisningen bevæger sig fra slutningen af 1800-tallet i Industrisamfundets skygge til i dag, hvor kampene handler om globale ulighed og udflytning af arbejdspladser. Nye maskiner og processer, masseproduktion og arbejdsløshed har tvunget arbejderen til konstant at tilpasse sig.

BOOK HER »

1950’erne, kold krig knaphed & kiksekage

Tag med til 1950’erne, der stadig mangel og rationering på en lang række varer, men i løbet af årtiet får arbejderfamilierne flere penge mellem hænderne. Under stærk indflydelse fra USA vokser forbrugskulturen frem, og det mærkes i forbruget.
Vi besøger fam. Hansens 2-værelses lejlighed, som den så ud i 1958. Her får vi et indblik i, hvordan ny teknologi forandrer husmorens liv og hører mere om ungdommens idoldyrkelse og hang til hurtige rockrytmer.

BOOK HER »

Priser for omvisning:

Hverdage og weekende, dansk:  975 kr. 

Hverdage og weekender, engelsk: 1100 kr.

Efter almindelig åbningstid: 975/1100 kr. + 2.000 kr. for ekstraordinær åbning af museet per time, minimum 2 timer.

Alle skal derudover betale almindelig entré til museet.

BOOK HER »

En særlig oplevelse:

Byvandringen Slaget på Fælleden

I foråret 1872 strejkede murerne på Nørrebro. De krævede en kortere arbejdsdag, og at ‘slavetimen’, som arbejdsdagens sidste time blev kaldt, skulle afskaffes. Men hvordan gik det til, at tusindvis af arbejdere samlede sig til møde på Nørre Fælled 5. maj? Slaget på Fælleden er blandt de mest kendte arbejdskampe i Danmark og er et symbol på den tidlige arbejderbevægelses kamp for en bedre tilværelse.

Gå med i fodsporene på murene på Nørrebro. Her kommer du helt tæt på de dilemmaer, som de fattige arbejderfamilier stod i under den buldrende industrialisering.

For 10-31 personer
Tid: 90 min
Pris: 2175 kr. inkl. entré til museet

BOOK HER »

Omvisning med frokost

Kunne I tænke jer at kombinere en omvisning med det populære smørrebrødsbord fra Café & Øl-halle, så læs mere om vores gruppepakker eller kontakt os på mail  booking@arbejdermuseet.dk  eller telefon, hverdage 13:00 – 15:30 på tlf. +45 33 48 03 30.

Arrangementer>

Omvisninger, sang og og meget mere

Arrangementer

Se kommende
Gruppebesøg>

Se alle muligheder

Gruppebesøg

Læs mere
Hold møde på museum>

Historisk mødelokale

Hold møde på museum

Se mere