Gruppepakke

Med en gruppepakke på Arbejdermuseet får I entré, frokost og omvisning  i én samlet pakke til en fordelagtig pris. For at bestille, kontakt bookingafdelingen på booking@arbejdermuseet.dk eller på tlf. 33 48 03 30.

NB: Læs venligst vilkår nederst på siden forud for bestilling.

Gruppepakke tirsdag- lørdag:

  • Entré
  • Smørrebrødsbuffet med én øl, vand eller et glas vin i restaurant Café & Øl-Halle
  • Omvisning i én af vores udstillinger af professionel museumsvært. Grundet Covid-19 er det kun muligt at bestille omvisning i vores særudstilling Håndens Arbejde, da vi i de udstillingslokaler kan overholde sundhedsmyndighedernes retningslinjer om at holde afstand.

TILBUD: 315 kr. pr. person / min. 10 personer

OBS!
Frokosten serveres kun i tidsrummet 11.30-13.00 i restauranten.
Omvisningen foregår kl. 13.00 eller 14.00 på museet. Omvisningen varer ca. 45. min. Fortæl venligst bookingmedarbejderen ved henvendelse, hvilken omvisning I ønsker og hvilket tidspunkt. Læs om de forskellige omvisninger på siden her.
Ved booking af omvisninger på engelsk pålægges 100 kr.

Vilkår for gruppepakke

Grundet sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, er det kun muligt at booke en gruppepakke til 10 personer i alt.

Gruppepakker skal forudbetales.

Gruppepakker for 10 personer skal bookes mindst 2 uger i forvejen og skal ligeledes afbestilles med mindst 2 ugers varsel. Endeligt antal skal oplyses mindst 7 dage før arrangementet. Herefter afregnes for aftalt antal og der sendes en faktura.

Gruppepakker for 20 personer og derover skal bookes mindst 3 uger i forvejen og skal ligeledes afbestilles med mindst 3 ugers varsel. Antalsændringer over 10% skal også meldes med tre ugers varsel. Endeligt antal skal oplyses mindst 7 hverdage før arrangementet. Herefter afregnes for aftalt antal og der sendes en faktura.

Bemærk venligst: Der kan ikke reduceres i antal efter sidste antalsmelding, heller ikke grundet sygdom eller andre akut opståede situationer.

Grupperabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Ønskes mere tid ved bordet end angivet i pakkebeskrivelsen, betales der fuld pris for frokosten.

Vi tilbyder én gruppepakke til grupper på min. 12 personer. Her får I et besøg på museet, omvisning i en af vores udstillinger og frokost med drikkevare til en fordelagtig pris. I undgår besværet ved at skulle booke flere steder – betaling foregår ved én samlet faktura forud for besøget.

x

Museet er åbent alle dage 10-17. Køb billet til enten formiddag eller eftermiddag