Private omvisninger

Private omvisninger for grupper

Arbejdermuseet er en oplagt udflugtsmulighed og et spændende indslag til jer, der vil have en god dag i kombination med for eksempel arbejdspladsarrangementer, fødselsdage til faglige og/eller sociale klubber. I kan dermed blive klogere på arbejderbevægelsen og hverdagslivet samtidig med, at I har en dejlig dag.

I kan være op til 20 personer på en omvisning, der typisk varer 45 min. Kombiner eventuelt jeres omvisning med en frokost i Cafe Ølhalle,  hvor I kan nyde smørrebrødsbord og arbejdernes foretrukne øl, en stjernepilsner.

Læs mere om vores omvisninger og book her

Har du spørgsmål til de enkelte omvisninger er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 33 48 03 30 eller på booking@arbejdermuseet.dk.

Fotograf_Mark_Thyrring_2019_abejder_museet_udstilling_print_version (55)

Priser på omvisninger

Omvisninger både hverdage og weekender:  975 kr.

Omvisninger på engelsk, hverdage og weekender: 1100 kr.

Omvisninger efter almindelig åbningstid: 975/1100 kr. + 2.000 kr. for ekstraordinær åbning af museet per time, minimum 2 timer.

Ved faktura pålægges et gebyr på 25 kr.

Byvandring: Slaget på fælleden 

I foråret 1872 strejkede murerne på Nørrebro. De krævede en kortere arbejdsdag, og at ‘slavetimen’, som arbejdsdagens sidste time blev kaldt, skulle afskaffes. Men hvad fik egentlig murerne til at gå i strejke? Og hvordan gik det til, at flere arbejdere samlede sig til møde på Nørre Fælled d. 5. maj 1872?

Byvandringen varer 90 minutter og I skal være mellem 10 og 31 personer for at booke den.

Læs mere og book byvandringen her. 

Booking af besøg på egen hånd for grupper

Det er naturligvis også muligt at opleve udstillingerne på egen hånd. Arbejdermuseet har ofte mange grupper på besøg, og vi anbefaler derfor, at I booker plads på museet, når I er flere end 10 personer. Kontakt vores bookingmedarbejder på 3348 0330 eller booking@arbejdermuseet.dk . Gruppebesøg på egen hånd skal bookes med mindst en uges varsel.

Værd at vide: Formiddagen er ofte velbesøgt af skoleklasser og andre institutioner, og det kan derfor være en fordel at placere jeres gruppebesøg om eftermiddagen, hvor der typisk er bedre plads på museet.

1950erne-dagligstue