Private omvisninger

Private omvisninger for grupper

Grundet covid-19 og Arbejdermuseet derfor følger retningslinjerne herfor, tilbydes i denne periode to af vores omvisninger. Den ene i vores særudstilling Håndens Arbejde og den anden vores byvandring Slaget på Fælleden.

For bestilling bedes du kontakte bookingen enten på telefon 33 48 03 30 eller på booking@arbejdermuseet.dk.

Arbejdermuseet er en oplagt udflugtsmulighed og et spændende indslag til arbejdspladsarrangementer, fødselsdage eller faglige og sociale klubber, der gerne vil blive klogere på arbejderbevægelsen og hverdagslivet samtidig med, at I har en god dag sammen. Kombiner eventuelt jeres omvisning med en frokost i Cafe Ølhalle eller sæt jer i kaffebaren, hvor I kan nyde kaffe med richs, kiksekage eller arbejdernes foretrukne øl, en stjernepilsner.

Vi anbefaler, at I booker en privat omvisning for at få den fulde oplevelse i vores sansebaserede udstillinger, i de gammeldags, tidstypiske arbejderlejligheder og i vores særudstillinger. I kan være op til 15 personer på en omvisning, der typisk varer 45 min.

Læs mere om vores forskellige omvisninger her

Fotograf_Mark_Thyrring_2019_abejder_museet_udstilling_print_version (55)
Priser 1. januar 2019

Omvisninger både hverdage og weekender:  725 kr.

Omvisninger på engelsk, hverdage og weekender: 825 kr.

Der betales almindelig entré til museet, og der kan tilbydes grupperabat på 20% på grupper over 10 personer, ved samlet betaling.

Omvisninger efter almindelig åbningstid: 725/825 kr. + 2.000 kr. for ekstraordinær åbning af museet per time, minimum 2 timer.

Ved faktura pålægges et gebyr på 25 kr.

Introduktion til Forsamlingshuset – kun ved lokaleleje

Har I booket vores festsal eller mødelokalet Louis Pio, har I mulighed for at booke en ‘Introduktion til Forsamlingsbygningen’, hvor en af vores museumsmedarbejdere fortæller om bygningens tilblivelse og betydning for hele Arbejderbevægelsen. Oplægget tager 20 min. Kontakt vores arrangements- og udlejningsafdeling på 3348 0330 eller arrangement@arbejdermuseet.dk for mere information. Prisen for Intro til huset er de samme som omvisninger – se ovenfor.

Byvandring: Slaget på fælleden 

I foråret 1872 strejkede murerne på Nørrebro. De krævede en kortere arbejdsdag, og at ‘slavetimen’, som arbejdsdagens sidste time blev kaldt, skulle afskaffes. Men hvad fik egentlig murerne til at gå i strejke? Og hvordan gik det til, at flere arbejdere samlede sig til møde på Nørre Fælled d. 5. maj 1872?

Byvandringen varer 90 minutter og I skal være mellem 10 og 31 personer for at booke den.

Læs mere og book byvandringen her. 

Booking af besøg på egen hånd for grupper

Det er naturligvis også muligt at opleve udstillingerne på egen hånd. Arbejdermuseet har ofte mange grupper på besøg, og vi anbefaler derfor, at I booker plads på museet, når I er flere end 10 personer. Kontakt vores bookingmedarbejder på 3348 0330 eller booking@arbejdermuseet.dk . Gruppebesøg på egen hånd skal bookes med mindst en uges varsel.

Værd at vide: Formiddagen er ofte velbesøgt af skoleklasser og andre institutioner, og det kan derfor være en fordel at placere jeres gruppebesøg om eftermiddagen, hvor der typisk er bedre plads på museet.

1950erne-dagligstue

 

x

Museet er åbent alle dage 10-17. Køb billet til enten formiddag eller eftermiddag