Omvisninger i vores udstillinger

Fotograf_Mark_Thyrring (60)

På Arbejdermuseet kan I booke omvisninger med spændende fortællinger fra forskellige tidsaldre både i de faste udstillinger og i de skiftende særudstillinger. Alle omvisninger tager 45 min, og gruppen føres rundt af en af museets dygtige omvisere.

Book en privat omvisning her

Omvisning i udstillingen 1950’erne
Flyt med tilbage i tiden, mere bestemt hjem til familien Hansen i deres to-værelses lejlighed som den så ud i 1958. Hos familien Hansen får du indblik i arbejderklassens hverdagsliv, og hvordan ny teknologi forandrer husmoderens liv. Udstillingen byder også på indblik i 1950’ernes butiksfacader, ungdommens idoldyrkelse og hang til hurtige rock-rytmer. Læs mere om udstillingen her.

Familien Sørensen
Hvordan var en arbejderfamilies liv med otte børn, arbejde, og fest fra 1885-1990? Det viser den spændende udstilling med udgangspunkt i familiens hjem på Østerbro i København. Familien Sørensen bestod af Peter Martin Sørensen, Karen Marie Sørensen og deres otte børn. Peter Martin var arbejdsmand, Karen Marie gik hjemme. Efter at have boet i mange forskellige lejligheder flyttede familien i 1915 ind i en toværelses lejlighed på Østerbro. Denne lejlighed er udgangspunktet for udstillingen om familiens liv i hverdag og fest. Læs mere om udstillingen her.

Industriarbejdet
Hvad er en arbejder? Fra midten af 1800-tallet og frem til i dag ændrer svaret på det spørgsmål sig drastisk. Nye maskiner og processer, masseproduktion og arbejdsløshed tvinger arbejderen til konstant at tilpasse sig. Spørgsmålet er også, om arbejdere overhovedet er en samlet masse med fælles mål? Find ud af mere når en af vores kompetente omvisere dykker længere ind i historien. Læs mere om udstillingen her.

Håndens Arbejde
“Håndens arbejde” er en omvisning der tager jer med helt ind i håndværkets verden. Fra mødet med materialerne, værktøjet og læretiden til det faglige fællesskab, skurvognen og trepartsforhandlingen. Undervejs får I rig mulighed for at være en aktiv del af omvisningen, når vi dykker ned i udstillingens mange aktiviteter som f.eks. hvem kan bedst og hurtigst slå hovedet på sømmet? Kan I bygge en bro? Og kan I lande et trepartsforlig? Denne omvisning er en oplagt aktivitet for både kolleger, familier og gode venner der er på udkig efter en fælles sjov oplevelse der samtidig gør jer lidt klogere på håndværk og på hinanden.
Læs mere om udstillingen her

Book en privat omvisning her

Se priser for omvisninger og åbningstider her

Håndens arbejde_Trepart

 

x

♦️ OBS: VI ER LUKKET PÅ GRUND AF RESTRIKTIONER – LÆS MERE HER