Lej lokaler

Arbejdermuseet er også spændende lokaler til enhver type event. Hold dit møde eller din store fest i smukke, historiske rammer, der giver hele arrangementet et løft.

festsal_arbejdermuseet

Festsalen danner smukke, historiske rammer om den store årsdag, den vigtige konference, det aktuelle debatarrangementet, koncerten eller den skønne bryllupsfest.

mødelokale-pio

Mødelokalet Louis Pio er perfekt til et kursus eller et møde.

salens-loft-møde

Loftet over Festsalen er et helt specielt lokale og perfekt til den lille intime reception, den kreative workshop eller til foredraget, som kræver unikke omgivelser.

Vi klarer det hele

I kan vælge en af vores populære mødepakker eller selskabspakker eller få skræddersyet et arrangement helt efter  eget hoved. Vi planlægger det hele: omvisninger eller aktiviteter på museet, forplejning, bordopstilling, mødemateriale, opdækning, afrydning og personale. Vi har AV-udstyr (projektor, mikrofoner, lydanlæg) og alle gængse faciliteter – det, vi ikke har, skaffer vi. Vi finder den ideelle opstilling og sammensætter det bedste program for netop jer.

Forplejning

Hvad enten du ønsker en enkel, dansk mødefrokost eller det finere franske køkken til den store firmafest, leverer vores dygtige hold i den historiske restaurant Café & Øl-Halle “1892” al forplejning til jeres event. Vores forpagter er fleksibel, og køkkenet er kreativt.
Læs mere om selskabspakker og om pakker til møder og konferencer.

Omvisninger og andre aktiviteter

Før, under eller efter dit arrangement tilbyder vi forskellige muligheder: Tag på egen hånd rundt i udstillingerne, book en omvisning med en museumsformidler, eller hør et oplæg i Festsalen om forsamlingsbygningens historie. Vi bidrager gerne med forslag tilpasset netop dit arrangement. Du har også mulighed for at besøge museet på egen hånd efter almindelig åbningstid, eller vi kan arrangere en skattejagt for voksne.

Du er altid velkommen til at få en uforpligtende samtale eller komme og se vores lokaler. Kontakt arrangementsafdelingen på arrangement@arbejdermuseet.dk.

Skriver du til os med en konkret forespørgsel, så skriv venligst dato, tidsrum, omtrentligt antal og ønsker for forplejning.