Lej lokaler

_T1Z9154 1

Arbejdermuseet rummer spændende lokaler til enhver type event. Hold dit møde eller din store fest i smukke, historiske rammer, der giver hele arrangementet et løft.

Send en forespørgsel om booking direkte til os via denne formular. 

Festsalen danner smukke, historiske rammer om den store årsdag, den vigtige konference, det aktuelle debatarrangementet, koncerten eller den skønne bryllupsfest.

Fotograf_Mark_Thyrring_2019_abejder_museet_udstilling_print_version (2)

Loftet over Festsalen er et helt specielt lokale og perfekt til den lille intime reception, den kreative workshop eller til foredraget, som kræver unikke omgivelser.

mødelokale-pio

Mødelokalet Louis Pio er perfekt til et kursus eller et møde.

Vi klarer det hele

I kan vælge en af vores populære mødepakker eller selskabspakker eller få skræddersyet et arrangement helt efter  eget hoved. Vi planlægger det hele: omvisninger eller aktiviteter på museet, forplejning, bordopstilling, mødemateriale, opdækning, afrydning og personale. Vi har AV-udstyr (projektor, mikrofoner, lydanlæg) og alle gængse faciliteter – det, vi ikke har, skaffer vi. Vi finder den ideelle opstilling og sammensætter det bedste program for netop jer.

Forplejning

Hvad enten du ønsker en enkel, dansk mødefrokost eller det finere franske køkken til den store firmafest, leverer vores dygtige hold i den historiske restaurant Café & Øl-Halle “1892” al forplejning til jeres event. Vores forpagter er fleksibel, og køkkenet er kreativt.

Omvisninger og andre aktiviteter

Før, under eller efter dit arrangement tilbyder vi forskellige muligheder: Tag på egen hånd rundt i udstillingerne, book en omvisning med en museumsformidler, eller hør et oplæg i Festsalen om forsamlingsbygningens historie. Vi bidrager gerne med forslag tilpasset netop dit arrangement. Du har også mulighed for at besøge museet på egen hånd efter almindelig åbningstid, eller vi kan arrangere en skattejagt for voksne.