Praktisk information

Adresse og kontakt

Rømersgade 22
1362 København K.
Tlf: +45 3393 2575
E-mail: info@arbejdermuseet.dk

Mad og drikke

I Café & Øl-Halle “1892” kan du spise traditionel frokost i helt enestående rammer.

I Kaffebaren fra 1950’erne på 1. sal kan du nyde kaffe (med og uden Rich’s kaffeerstatning), kiksekage og meget andet ved de rødternede duge.

Madpakker kan du spise i lokalet Stauning ved Festsalen, eller i selve Festsalen efter godkendelse fra personalet. NB: Ved afholdelse af arrangementer i festsalen er det ikke muligt at spise madpakker på museet.

Er det godt vejr, kan I sidde i vores hyggelige gård ved indgangen til museet eller i den lille baggård ved butikken, hvor der er masser af læ.

Børn

Vi har pusleplads på handicaptoilettet i stueetagen og en klapvogn, du kan låne gratis.

Grundet sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, vil børnenes Arbejdermuseum indtil videre være lukket.

Grupper

Arbejdermuseet tilbyder særligt fordelagtige priser for grupper over 10 personer.

Omvisninger og aktiviteter

Vi tilbyder private omvisninger,  fremvisning af lyd- og lysshowet En bygning vi rejser på Festsalens loft.

Handicapfaciliteter

Museet har handicaptoilet. Der er niveaufri adgang til alle områder på museet.

Museets elevatordøre varierer i bredde. Elevatordørene til de faste udstillinger kan tage kørestole, der er 80 cm brede, mens indgangen til Café og Øl-Halle “1892” kun er 75 cm. Elevatoren til særudstillingslokalet og Festsalens balkon er 98 cm bred. Kørestole over 80 cm kan derfor komme i særudstillingen og – via denne elevator – også i Festsalen og udstillingerne på 1. sal. Er din egen kørestol for bred, kan du låne museets kørestol.

Vi gør opmærksom på, at Arbejdermuseet er placeret i en gammel, fredet bygning, og at man derfor bevæger sig rundt i smalle gange og kan støde på enkelte højere dørtrin.

x

Museet er åbent alle dage 10-17. Køb billet til enten formiddag eller eftermiddag