Praktisk information

Adresse og kontakt

Rømersgade 22
1362 København K.
Tlf: +45 3393 2575
E-mail: info@arbejdermuseet.dk

Mad og drikke

I Café & Øl-Halle “1892” kan du spise traditionel frokost i helt enestående rammer.

I Kaffebaren fra 1950’erne på 1. sal kan du nyde kaffe (med og uden Rich’s kaffeerstatning), kiksekage og meget andet ved de rødternede duge.

Madpakker kan du spise i lokalet Stauning ved Festsalen, eller i selve Festsalen efter godkendelse fra personalet. NB: Ved afholdelse af arrangementer i festsalen er det ikke muligt at spise madpakker på museet.

Er det godt vejr, kan I sidde i vores hyggelige gård ved indgangen til museet eller i den lille baggård ved butikken, hvor der er masser af læ.

Børn

Vi har pusleplads på handicaptoilettet i stueetagen og en klapvogn, du kan låne gratis.

Grundet sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19 er der begrænset adgang til Børenes Arbejdermuseum. Der kan maks. være 20 børn og voksne i Børnenes Arbejdermuseum ad gangen. For at sikre at så mange som muligt kan få glæde af Børnenes Arbejdermuseum, kan man maks. booke en time i udstillingen. Book tid, når I ankommer til museet og beregn ventetid.
Vi takker på forhånd for jeres forståelse.

Grupper

Arbejdermuseet tilbyder særligt fordelagtige priser for grupper over 10 personer.

Omvisninger og aktiviteter

Vi tilbyder private omvisninger,  fremvisning af lyd- og lysshowet Slaget på fælleden på Festsalens loft og hver søndag kl. 11.00 tilbyder vi den offentlige familieomvisning “På sporet af familien Sørensen”.

Handicapfaciliteter

Museet har handicaptoilet. Der er niveaufri adgang til alle områder på museet.

Museets elevatordøre varierer i bredde. Elevatordørene til de faste udstillinger kan tage kørestole, der er 80 cm brede, mens indgangen til Café og Øl-Halle “1892” kun er 75 cm. Elevatoren til særudstillingslokalet og Festsalens balkon er 98 cm bred. Kørestole over 80 cm kan derfor komme i særudstillingen og – via denne elevator – også i Festsalen og udstillingerne på 1. sal. Er din egen kørestol for bred, kan du låne museets kørestol.

Vi gør opmærksom på, at Arbejdermuseet er placeret i den fredede Arbejdernes Forenings- og Forsamlingbygning fra 1879.
Det betyder, at at man flere steder bevæger sig rundt i smalle gange og kan støde på enkelte højere dørtrin.

x

♦️ Vi ÅBNER 21. APRIL – LÆS RETNINGSLINJER FOR BESØG HER