Praktisk information

Adresse og kontakt

Rømersgade 22
1362 København K.
Tlf: +45 3393 2575
E-mail: info@arbejdermuseet.dk

Mad og drikke

I Café & Øl-Halle “1892” kan du spise traditionel frokost i helt enestående rammer.

I Kaffebaren fra 1950’erne på 1. sal kan du nyde kaffe (med og uden Rich’s kaffeerstatning), kiksekage og meget andet ved de rødternede duge.

Madpakker kan du spise i lokalet Stauningsalen ved festsalen, eller i selve festsalen efter godkendelse fra personalet. NB: Ved afholdelse af arrangementer i festsalen er det ikke muligt at spise madpakker på museet.

Er det godt vejr, kan I sidde i vores hyggelige gård ved indgangen til museet eller i den lille baggård ved butikken, hvor der er masser af læ.

Pusleplads

Vi har pusleplads på handicaptoilettet i stueetagen og en klapvogn, du kan låne gratis.

Grupper

Arbejdermuseet tilbyder særligt fordelagtige priser for grupper over 10 personer.

Omvisninger og aktiviteter

Vi tilbyder private omvisninger og flere gange dagligt har vi gratis fremvisninger af lyd- og lysshowet Slaget på fælleden på Festsalens loft.

Tilgængelighed

Der er niveaufri adgang til alle områder på museet, og alle museets udstillinger kan tilgås ved hjælp af husets to elevatorer. Vi skal dog gøre opmærksom på, at der er størrelsesforskel på husets to elevatorer. Den ene elevator kan medtage kørestole på op til 80 centimeter i bredden, mens den anden elevator kan medtage kørestole på op til 95 centimer i bredden.  Hvis din kørestol er for bred, kan du låne museets kørestol og dermed tilgå alle udstillingerne. Museets værter vil altid være behjælpelige, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

OBS! Frem til 30. juni 2023 er elevatoren til balkonen i festsalen lukket pga restaurering af loft. Der vil i denne periode derfor ikke være handicap-adgang till balkonen.

Museets handicaptoilet forefindes i stueetagen.

Vi gør opmærksom på, at Arbejdermuseet er placeret i den fredede Arbejdernes Forenings- og Forsamlingbygning fra 1879, hvilket desværre betyder, at man flere steder bevæger sig rundt i smalle gange og kan støde på enkelte højere dørtrin. Vi gør naturligvis, hvad vi kan for at gøre museet så tilgængeligt som muligt for alle.

Gratis ledsager 

Ved fremvisning af ledsagerkort, kan din ledsager få gratis adgang til museet.

Handicapparkering

Der er desværre ikke handicapparkering lige uden for museet, men vi henviser til Q-Park Nørreport ved Israels Plads.