Praktisk information

Adresse og kontakt

Rømersgade 22
1362 København K.
Tlf: +45 3393 2575
E-mail: info@arbejdermuseet.dk

Mad og drikke

I Café & Øl-Halle “1892” kan du spise traditionel frokost i helt enestående rammer.

I Kaffebaren fra 1950’erne på 1. sal kan du nyde kaffe (med og uden Rich’s kaffeerstatning), kiksekage og meget andet ved de rødternede duge.

Madpakker kan du spise i lokalet Stauning ved Festsalen, eller i selve Festsalen efter godkendelse fra personalet. NB: Ved afholdelse af arrangementer i festsalen er det ikke muligt at spise madpakker på museet.

Er det godt vejr, kan I sidde i vores hyggelige gård ved indgangen til museet eller i den lille baggård ved butikken, hvor der er masser af læ.

Børn

Børn – også de helt små – er altid meget velkomne på Arbejdermuseet. Vi har mange tilbud til børn, både når de kommer og fejrer fødselsdag, med familie, eller som del af institutionsbesøg: Læs mere om børn på Arbejdermuseet.

Vi har pusleplads på handicaptoilettet i stueetagen og en klapvogn, du kan låne gratis.

Grupper

Arbejdermuseet tilbyder særligt fordelagtige priser for grupper over 12 personer.

Omvisninger og aktiviteter

Vi tilbyder private omvisninger, skattejagt for børn samt fremvisning af lyd- og lysshowet En bygning vi rejser på Festsalens loft.

Handicapfaciliteter

Museet har handicaptoilet. Der er niveaufri adgang til alle områder på museet.

Museets elevatordøre varierer i bredde. Elevatordørene til de faste udstillinger kan tage kørestole, der er 80 cm brede, mens indgangen til Café og Øl-Halle “1892” kun er 75 cm. Elevatoren til særudstillingslokalet og Festsalens balkon er 98 cm bred. Kørestole over 80 cm kan derfor komme i særudstillingen og – via denne elevator – også i Festsalen og udstillingerne på 1. sal. Er din egen kørestol for bred, kan du låne museets kørestol.

Vi gør opmærksom på, at Arbejdermuseet er placeret i en gammel, fredet bygning, og at man derfor bevæger sig rundt i smalle gange og kan støde på enkelte højere dørtrin.

x

OBS!! VI HOLDER LUKKET FREM TIL 14. APRIL. Vi følger myndighedernes anbefalinger om Covid-19