Private omvisninger

Private omvisninger for grupper

Arbejdermuseet er en oplagt udflugtsmulighed for større og mindre grupper. Vi anbefaler, at I booker en privat omvisning for at få den fulde oplevelse i vores sansebaserede udstillinger, i de gammeldags, tidstypiske arbejderlejligheder og i vores særudstillinger. I kan være op til 20 personer på en omvisning, der typisk varer 45 min.

Læs mere om vores forskellige omvisninger her.

Book en privat omvisning direkte her

Priser 1. januar 2019

Omvisninger både hverdage og weekender:  725 kr.

Omvisninger på engelsk, hverdage og weekender: 825 kr.

Omvisninger efter almindelig åbningstid: 725/825 kr. + 2.000 kr. for ekstraordinær åbning af museet per time, minimum 2 timer.

Ved faktura pålægges et gebyr på 25 kr.

Introduktion til Forsamlingshuset – kun ved lokaleleje

Har I booket vores festsal eller mødelokalet Louis Pio, har I mulighed for at booke en ‘Introduktion til Forsamlingsbygningen’, hvor en af vores museumsmedarbejdere fortæller om bygningens tilblivelse og betydning for hele Arbejderbevægelsen. Oplægget tager 20 min. Kontakt vores arrangements- og udlejningsafdeling på 3348 0334 eller arrangement@arbejdermuseet.dk for mere information. Prisen for Intro til huset er de samme som omvisninger – se ovenfor.

Booking af besøg på egen hånd for grupper

Det er naturligvis også muligt at opleve udstillingerne på egen hånd. Arbejdermuseet har ofte mange grupper på besøg, og vi anbefaler derfor, at I booker plads på museet, når I er flere end 10 personer. Kontakt vores bookingmedarbejder på 3348 0330 eller booking@arbejdermuseet.dk . Gruppebesøg på egen hånd skal bookes med mindst en uges varsel.

Værd at vide: Formiddagen er ofte velbesøgt af skoleklasser og andre institutioner, og det kan derfor være en fordel at placere jeres gruppebesøg om eftermiddagen, hvor der typisk er bedre plads på museet.

Fotograf_Mark_Thyrring_Web1920x1080 (76)