Lej lokaler til møder og receptioner

Hvorfor ikke holde jeres næste konference, møderække, generalforsamling eller firmaarrangement i smukke, historiske omgivelser?

Untitled Design (7)

Arbejdermuseet ligger i den fredede Forsamlingsbygning fra 1879. Den var fra start et naturligt mødested for arbejdere, og den har gennem tiden lagt rammer til både små og store danmarkshistorier. Her er blevet afholdt utallige politiske og faglige møder, internationale kongresser, borgerlige konfirmationer, jubilæer, fester og stiftende generalforsamlinger.
Bygningen er med dens historie og arkitektur en unik ramme for en bred vifte af events og arrangementer.

Kontakt os på festsal@arbejdermuseet.dk med spørgsmål eller forespørgsel på booking.

 

Festsalen renoveres frem til 15. okt. 2021 🚩

Vi restaurerer den enestående festsal og tilstødende lokaler fra januar til oktober 2021. Når vi genåbner festsalen, fremstår den med bedre klima, lys, nymalede vægge og restaurerede historiske dele. Mødelokalet Pio, får også en opdatering, så det bliver endnu mere attraktivt at anvende som lokale for møde og mindre konferencer.

Til oktober 2021 fejrer vi Arbejderbevægelsens 150 års jubilæum. Derfor åbner vi en permanent udstilling på festsalens balkon om hele starten på arbejdernes lange kamp for et bedre liv. Når du i fremtiden lejer festsalen, vil du og dine gæster derfor altid kunne besøge udstillingen.

Se direktør Søren Bak-Jensen fortælle om restaureringen i filmen.


Vil I vide mere?

Se og download vores brochure. Her finder I mere info om lokaler, priser og vores forskellige lokaler. Eller kontakt os uforpligtende på festsal@arbejdermuseet.dk.


x

🔺Du skal vise corona-pas, når du besøger Arbejdermuseet🔺