Lej lokaler

Festsalen og øvrige mødelokaler renoveres jan-okt. 2021 og er lukket for udlejning

Vores enestående festsal og tilstødende lokaler skal renoveres fra januar til oktober 2021. Derfor er det ikke muligt at leje lokaler på Arbejdermuseet i den periode.

Ønsker du at forhåndsbooke festsalen til november eller december 2021, så send os gerne en forespørgsel allerede nu på festsal@arbejdermuseet.dk 

Læs om vores unikke lokaler og jeres mulighed for at afvikle arrangementer, fester m.m. i museets historiske rammer 

Når vi genåbner festsalen, fremstår den med bedre klima, lys, nymalede vægge og restaurerede historiske dele. Mødelokalet Pio, får også en opdatering, så det bliver endnu mere attraktivt at anvende som lokale for møde og mindre konferencer.

Til oktober 2021 fejrer vi Arbejderbevægelsens 150 års jubilæum. Derfor åbner vi en permanent udstilling på festsalens balkon om hele starten på arbejdernes lange kamp for et bedre liv. Når du i fremtiden lejer festsalen, vil du og dine gæster derfor altid kunne besøge udstillingen.

HusTegning_Grøn kopi
Arbejdernes Forenings- og Forsamlingsbygning er den første bygning i Danmark opført af og til arbejderne og rammen om opbygningen af arbejderbevægelsen, som et af det moderne Danmarks vigtigste folkelige fællesskaber. Bygningen er den ældste arbejderforsamlingsbygning i Europa og er optaget på UNESCOS tentativliste som verdenskulturarv.

Covid-19 og udlejning

Covid-19 har gjort hverdagen sværere for alle, men på Arbejdermuseet tror vi forsat på, at fysiske møder skaber en række fordele og styrker relationer.
Og at vi med
omtanke for hinanden, nye procedurer og rutiner kan skabe rammerne for en tryg og sikker møde- og kulturoplevelse.

Arbejdermuseets retningslinjer for udlejning under Covid-19

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på festsal@arbejdermuseet.dk 

x

♦️ VI HAR ÅBENT – LÆS RETNINGSLINJER FOR BESØG ♦️