Lej lokaler til møder og receptioner

Hvorfor ikke holde jeres næste konference, møderække, generalforsamling eller firmaarrangement i smukke, historiske omgivelser?

Untitled Design (7)

Arbejdermuseet ligger i den fredede Forsamlingsbygning fra 1879. Den var fra start et naturligt mødested for arbejdere, og den har gennem tiden lagt rammer til både små og store danmarkshistorier. Her er blevet afholdt utallige politiske og faglige møder, internationale kongresser, borgerlige konfirmationer, jubilæer, fester og stiftende generalforsamlinger.
Bygningen er med dens historie og arkitektur en unik ramme for en bred vifte af events og arrangementer.

Kontakt os på festsal@arbejdermuseet.dk med spørgsmål eller forespørgsler.

Festsalen genåbnet efter enestående restaurering 🚩

Den enestestående festsal og dens tilstødende lokaler har i løbet af 2021 gennemgået en historisk restaurering i anledning af 150 året for etableringen af den danske arbejderbevægelse. Festsalen er ført tilbage til salens udtryk i 1913 og fremstår med bedre klima, lys, nymalede vægge og restaurerede historiske dele. Mødelokalet Pio, får også en opdatering, så det bliver endnu mere attraktivt at anvende som lokale for møde og mindre konferencer.

På Festsalens balkon kan du opleve en ny permanent udstilling  om hele starten på arbejdernes lange kamp for et bedre liv.
I sidelokalet “Stauning” kan du blive klogere på Forsamlingsbygningens historie og brug gennem tiden. Som noget helt nyt kan man opleve arbejderbevægelsens sangskat i et helt nyt lydværk skabt af Arbejdermuseet og kunstnerkollektivet Vontrapp.
Både udstillingerne og lydværket kan opleves i forbindelse med leje af Festsalen.

Se festalen før og efter.


Vil I vide mere?

Se og download vores brochure. Her finder I mere info om lokaler og priser. Eller kontakt os uforpligtende på festsal@arbejdermuseet.dk.


x

🔺Køb din billet på forhånd 🔺