En bygning vi rejser

I det smukke rum over Festsalen vokser et dramatisk lys- og lydshow frem på lofter og vægge, så du oplever arbejderbevægelsens fødsel med flere sanser

Loftet over Festsalen er et helt særligt rum, som ingen besøgende bør gå glip af. Her kan du se lyd- og lysshowet En bygning vi rejser. En fortælling om arbejderbevægelsens fødsel. Tekster, lys og billeder vokser frem på loftets gulv og vægge i en levende fortælling om tiden fra arbejderbevægelsens spæde begyndelse, til Slaget på Fælleden i 1872 og frem til opførelsen af forsamlingsbygningen i 1879.

Her kan du møde Louis Pio, grundlæggeren af den danske arbejderbevægelse, og hans indædte modstander politimester Crone, som med alle midler søgte at bekæmpe socialismens fremmarch. Du kan høre stikkeren, der hviskende beretter om sine observationer fra arbejdernes møder i dansesalon Phønix. Og du kan stå på Nørre Fælleds græs og fornemme de voldsomme kampe omkring dig.

Lyd- og lysshowet vises hver dag kl. 11, 13 og 14.30 og er gratis. Henvendelse i Kaffebaren på 1. sal. Du kan også booke fremvisning af showet på andre tidspunkter. Der er max. plads til 30 personer pr. fremvisning.

Ved arrangementer i Festsalen forbeholder vi os retten til at aflyse fremvisninger.

 

Book

Hvis du har spørgsmål til din booking, eller hvis du ønsker en omvisning udenfor museets åbningstid kan du kontakte vores bookingmedarbejder på booking@arbejdermuseet.dk eller på +45 33 48 03 30.

Festsalens loft
En bygning vi rejser

Book
Håndens Arbejde>

Ny særudstilling

Håndens Arbejde

Oplev den nye særudstilling Håndens Arbejde der åbner d.28/9.

Læs mere
Folkets køkken >

Besøg Café og Øl-halle

Folkets køkken

Tag til folket køkken d. 1. onsdag i måneden og spis god, gammeldags mad i hyggelige omgivelser.

Læs mere
Kulturnat: Peace, love & dansktop >

Kulturnat på Arbejdermuseet

Kulturnat: Peace, love & dansktop

Kom til Kulturnat 2018 på Arbejdermuseet og fejr 50 året for 1968 med peace, love og dansktop.

Læs mere